WHOA! Mainstream media beginnen het publiek te vertellen “Oekraïne verliest; territoriale concessies aan Rusland” en “Het Westen kan niets meer doen!”

Datum:
 • vrijdag 21 juli 2023
 • in
 • Categorie:
 • ....de pers van het collectieve Westen is vandaag begonnen het publiek te vertellen dat Oekraïne aan het verliezen is. 


  21-7-2023


  WHOA! Mainstream media beginnen het publiek te vertellen “Oekraïne verliest; territoriale concessies aan Rusland” en “Het Westen kan niets meer doen!”

  In een van de meest opmerkelijke draaiingen van 180 graden in de geschiedenis van de massamedia, is de pers van het collectieve Westen vandaag begonnen het publiek te vertellen dat Oekraïne aan het verliezen is. Nog verbazingwekkender is dat diezelfde “Main Stream Media” toegeven dat er territoriale concessies aan Rusland gedaan moeten worden,” schrijft Hal Turner.

  (HT OPMERKING: Hoe zullen de goedgelovige, breekbare sneeuwvlokjes die een jaar lang zijn voorgelogen over “de overwinning van Oekraïne” omgaan met deze dramatische verandering van de werkelijkheid? Zullen ze zich realiseren dat hun Oekraïne-vlaggen op social media hen meer dan een jaar lang voor schut hebben gezet? Misschien een pluche knuffel geven om te knuffelen? Een kleurboek en een volle doos Crayola-krijtjes, in een “safe space?”)

  Dit van “Main-Stream-Media” nieuwsorganen:

  Wall Street Journal: “Snel verlies van tanks schokt Kiev en het Westen”.

  “Het snelle verlies van tanks en pantserwagens die door het Westen aan Kiev waren gegeven voor de tegenaanval van de strijdkrachten, heeft Oekraïne en zijn bondgenoten geschokt …” schrijft de WSJ.

  The Telegraph (Londen): “Het Westen zal Kiev oproepen tot territoriale concessies aan Rusland”.

  “De verliezen geleden door de strijdkrachten van Oekraïne werpen een schaduw op de reputatie van de Bradleys, Leopards en andere wapensystemen van de NAVO-landen. De grootste verliezen bij de pantsereenheden van Oekraïne worden veroorzaakt door Russische helikopters.” schrijft de Telegraph.

  De Amercan Spectator: Analisten zeggen: “Westerse sancties hebben de Russische economie niet op de knieën gekregen. Integendeel, de VS en de NAVO hebben geen geld meer voor Kiev.”

  Financial Times (Londen): “Vaarwel aan de Wapens – Het Westen heeft niets meer om Oekraïne te helpen”

  “Het Westen heeft niets meer om Oekraïne te helpen, de bewapening raakt op en de voorraden die Kiev gebruikt zullen jarenlang moeten worden aangevuld”, schrijft de Financial Times.

  Washington Post Newspaper: “Washington gelooft niet langer in het vermogen van Oekraïne om door de Russische verdediging heen te breken”

  In Duitsland kopte BILD: “De verliezen zijn kolossaal”

  Het Duitse tijdschrift BILD publiceerde een verslag waarin het benadrukt dat de verliezen van het Oekraïense leger “kolossaal zijn; er is niet genoeg uitrusting en een tegenaanval is niet mogelijk.”

  Het feit dat AL deze verslagen vandaag naar buiten kwamen, geeft (voor mij) aan dat de massamedia specifiek de opdracht hebben gekregen om een poging te doen om het narratief over Oekraïne te veranderen, en om het snel te veranderen.

  Het feit dat zoveel Main-Stream-Media het verhaal “Oekraïne is aan het verliezen” begonnen te brengen, vertelt mij dat de misleidende politici in het Westen, die tegen zichzelf logen dat ze dachten dat ze het tegen Rusland op konden nemen, het publiek nu zo zachtjes als ze kunnen, maar zo snel als ze kunnen, moeten ontgoochelen!

  Natuurlijk weten lezers van deze website en luisteraars van de Hal Turner Radio Show al meer dan een jaar dat Oekraïne helemaal geen hoop had. Alleen de mensen die naar de massamedia luisteren zijn voorgelogen en bedrogen.

  Oekraïne is in feite aan het verliezen, en het einde is voor hen nabij.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram
  0 reacties :

  Een reactie posten