FVD vraagt Kuipers volksgezondheid te beschermen naar aanleiding van ‘bijzonder verontrustende studie’

Datum:
 • vrijdag 21 juli 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •   “Er is geëxperimenteerd op mensen.”


  Robin de Boer 21-7-2023


  Delen

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:43

  Uit een veelbesproken Deense studie blijkt dat de kans op een bijwerking bij het Pfizer-vaccin sterk afhankelijk is van de vaccinbatch. Daarom vroeg Forum voor Democratie anderhalf jaar geleden al aan het ministerie van VWS de vaccinbatches te testen.

  Het ministerie weigerde dit. Het Paul-Ehrlich-Institut, de Duitse geneesmiddelenautoriteit, controleert in Europa de kwaliteit van de Pfizer-vaccins. Pfizer levert de monsters voor de kwaliteitscontrole zelf aan.

  Het kabinet weigerde de testresultaten van de kwaliteitscontrole op de vaccins met de Kamer te delen.

  Nog opmerkelijker

  Duitse wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat een aanzienlijk deel van de batches van het Pfizer-vaccin dat in de EU is uitgerold, lijkt te bestaan uit placebo’s. Nog opmerkelijker: het Paul-Ehrlich-Institut heeft deze batches niet onderworpen aan kwaliteitscontroles. Dat vond het instituut ‘niet nodig’.

  De wetenschappers baseren zich op de Deense studie, die laat zien dat de Pfizer-batches te groeperen zijn in schadelijkheid. Ze hebben onderscheid gemaakt in drie groepen: één groep die extreem veel bijwerkingen veroorzaakt (één melding op elke 10 injecties), één groep die redelijk wat bijwerkingen veroorzaakte (één melding per 400 injecties) en één groep batches die helemaal geen bijwerkingen veroorzaakte.

  Crimineel

  Kim Iversen zei in haar show dat er twee mogelijkheden zijn: de bijzonder slechte batches zijn stilletjes van de markt gehaald door de autoriteiten of er is vanaf het begin doelbewust een placebo toegediend aan mensen als onderdeel van een groot experiment, met medeweten van de toezichthouders. Ze vindt dit ‘crimineel’. “Er is geëxperimenteerd op mensen.”

  Reden genoeg om de Nederlandse batchnummers eens van naderbij te bekijken in samenhang met de individuele sterftecijfers. Die waren vreemd genoeg niet openbaar, wat leidde tot een Woo-verzoek. Het ministerie van VWS antwoordde daarop dat die informatie ‘niet beschikbaar is’. Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat batchnummers wel degelijk zijn geregistreerd in Nederland.


  Wederom

  Naar aanleiding van deze ‘bijzonder verontrustende studie’ heeft FVD het ministerie van VWS wederom gevraagd de volksgezondheid te beschermen en de kwaliteit van de vaccinbatches te testen en niet langer blindelings Pfizer te vertrouwen.

  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten