‘Wat Schwab van plan is met ons is zo afgrijselijk dat het ons voorstellingsvermogen te boven gaat’

Datum:
 • dinsdag 25 juli 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het plan voor de wereld na Corona  Robin de Boer 25-7-2023

   Delen

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:37

  Emeritus professor Philip Vermoortel leest in de boeken van WEF-oprichter Klaus Schwab wat hij zelf schrijft over wat hij van plan is en vertelt dat na.

  “Wat Schwab en zijn machtige volgelingen met ons van plan zijn, is zo afgrijselijk dat het ons voorstellings- en bevattingsvermogen te boven gaat,” concludeert Vermoortel na het lezen van de boeken.

  “Wat Hitler van plan was met joden en asocialen was eveneens zo onvoorstelbaar dat velen, zelfs wanneer ze op transport werden gezet in beestenwagons, nog steeds niet kónden geloven dat ze een wisse dood tegemoet reden,” aldus de emeritus professor.

  Kudde makke schapen

  “Net zo zijn er veel geïnjecteerden die niet kunnen en willen geloven dat Schwab op een dag zal realiseren wat hij in zijn boeken voorspelt. Ze willen zelfs niet zien dat die realisatie al volop aan de gang is onder het motto ‘You’ll own nothing and you’ll be happy’,” vervolgt hij.

  Uit zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’ blijkt dat hij het als een te nemen hindernis beschouwt om wereldwijd voldoende mensen te injecteren die een voldoende hoge mate van onderworpenheid vertonen.

  Dat zegt alles over de manier waarop hij op de mensheid neerkijkt als op een kudde makke schapen met hier en daar een zwart schaap dat tot zijn ergernis de kudde niet wil volgen, schrijft Vermoortel.

  Repressief optreden

  Schwab maakt zich grote zorgen over de sociale onrust die in zijn ogen wereldwijd enorm is toegenomen en die uiteraard een bedreiging vormt voor de klasse van steenrijke heersers. Want als het volk in opstand komt, zijn zij de eerste slachtoffers.

  Hij suggereert dat regeringen de kans op opstand en revolutie kunnen matigen door repressief op te treden. Met andere woorden: meer controle en overheidsbemoeienis, zogezegd om de wereld te redden, maar in feite om de bevolking – waarvan voorzien wordt dat ze de repressie op een bepaald moment niet meer zal accepteren – onder de knoet te houden.

  Het plan voor de wereld na Corona

  Samengevat noemt hij dat ‘global governance’, oftewel een wereldregering.

  Professor Vermoortel raadt iedereen aan om het boek ‘Covid-19: The Great Reset’ te lezen. Voor mensen die moeite hebben met Engels heeft Harrie Salman het boek ‘De Grote Reset. Het plan voor de wereld na Corona’ geschreven, waarin hij de plannen en ideeën van Schwab samenvat en voorziet van kritisch commentaar.

  Lees hier de volledige boekbespreking van Philip Vermoortel.

  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten