Thierry Baudet: 'Geloven jullie dat Rutte nú iets wil doen aan immigratie? Natuurlijk niet!'

Datum:
 • vrijdag 7 juli 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Thierry Baudet is blij dat het "rampenkabinet" Rutte IV gevallen is.


  Michael van der Galien 7-6-2023


  Net als zo ongeveer heel Nederland, natuurlijk. Dit is, zegt hij in een filmpje, een geweldige mogelijkheid om "ons land terug te pakken," om er echt iets aan te gaan doen. Maar, zegt hij ook, Nederlanders moeten nu wél opletten en niet in de onzinverhalen van Rutte trappen dat hij na 13 jaar opeens iets aan immigratie wil doen. Dat is namelijk flauwekul.

  "Gaan jullie Rutte geloven als hij zegt dat hij nu echt iets wil gaan doen aan immigratie? Natuurlijk niet. Hij heeft in al die jaren dat hij premier van Nederland is geweest de grenzen wagenwijd open laten staan. Honderdduizenden mensen zijn naar Nederland gekomen," aldus Baudet.

  En dat is niet het enige waar Rutte zich schuldig aan heeft gemaakt, legt de FVD-leider uit. "Hij heeft ons opgezadeld met een absurd klimaatbeleid. Hij heeft ons opgezadeld met de coronaregels, dat zijn we óók niet vergeten. En hij hoort nu bij de grootste oorlogshitsers in die zinloze oorlog in Oekraïne die niet de onze is."

  Daarom is het nu van het grootste belang voor Nederlanders om eindelijk onze "kans te grijpen. We moeten nu met z'n allen in beweging komen en kiezen voor verandering."

  Vervolgens heeft hij goed nieuws voor alle leden van de echte oppositie. FVD "is er klaar voor. Wij staan in de startblokken om campagne te voeren."

  Het is nu tijd voor Nederlanders die echt een ander beleid willen om dat nú af te dwingen. Er komen nieuwe verkiezingen aan. Wanneer is nog niet duidelijk, maar ze zullen (redelijk) snel moeten komen. Dat moment moet worden aangegrepen om verandering te bewerkstelligen...

  Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.

  En dát kan alleen als de heersende partijen keihard afgestraft worden en de échte oppositie een flinke overwinning boekt. Zo simpel is het. Nederlanders kunnen nu kiezen: of we pakken ons land terug, of we geven ons voor eens en altijd over aan de Haagse leugenaars.

  DDS

   

  2 reacties :

  Anatole Sala zei

  Het is bijzonder knap zoals zogenaamd rechtse parlementariërs de uitspraken van BILL GATES, KLAUS SCHWAB, EN YOUVAL HARARI zorgvuldig buiten de parlementen weten te houden.

  Anoniem zei

  In het recente verleden werd gesproken over Links en Rechts. Links stond synoniem aan Marxisme, Communisme en Maoïsme. Tegenwoordig is wat vroeger Rechts was opgeschoven naar het Globalisme, idem dito met Links wat ook opgeschoven is naar Globalisme. Het WEF onder leiding van Klaus Swab dicteert de Westerse (EU) landen wat er volgens hem moet gebeuren: allemaal arm, geen bezit meer, maar wel gelukkig. (Voor wie het niet wil geloven, de uitspraken zijn gewoon terug te vinden op internet). Hoe deze uit een SS Nazi nest stammende smeerlap dat wil waarmaken weet hij zelf niet. Het huidige Globalisme is een ander woord voor Communisme, precies zoals het in de voormalige Sovjet Unie was, heel veel ambtenaren en politici die het volk onder de knoet hielden. Wat zien we om ons heen gebeuren? Juist, met de dag meer controlerende ambtenaren en corrupte politici, steeds meer dubieuze wetten en regels.

  Een reactie posten