Soms worden nachtmerries werkelijkheid: Frans Timmermans denkt aan comeback in Nederland

Datum:
 • woensdag 12 juli 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Zijn termijn als Europees Commissaris loopt in 2024 af, ....


  Michael van der Galien 12-7-2023  Soms worden nachtmerries werkelijkheid: Frans Timmermans denkt aan comeback in Nederland


  Een gerucht waart door Europa en het gaat niet over politieke hervormingen of internationale handel. Integendeel, het draait om de mogelijke terugkeer van Frans Timmermans naar het Nederlandse politieke toneel. Zijn termijn als Europees Commissaris loopt in 2024 af, en er wordt gespeculeerd dat hij overweegt om als premierskandidaat van de gezamenlijke lijst van PvdA/GroenLinks in Nederland op te duiken. Dit nieuws is niet zonder controverse ontvangen.

  Voor sommigen komt de timing bijna perfect overeen met de Nederlandse verkiezingen, die op zijn vroegst in november van dit jaar zullen plaatsvinden. Bovendien, aangezien de formatieperiode volgt, zou Timmermans op het juiste moment kunnen binnenkomen, aangezien hij in Brussel tijdelijk kan worden vervangen. Maar voor een deel van het Nederlandse volk is dit nieuws ronduit een nachtmerrie.

  De redenen voor deze harde woorden variëren, maar ze komen vaak neer op het vermeende politieke pad van Timmermans. Sommige critici zijn van mening dat Timmermans, net als zijn voorganger Mark Rutte, te maken heeft met enige controverse. Hoewel Rutte vaak werd bekritiseerd als een opportunist en beschuldigd van onwaarheden, wordt Timmermans in sommige kringen gezien als even problematisch, zo niet meer.

  Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.

  Het grootste punt van zorg voor critici is de waargenomen bereidheid van Timmermans om ingrijpende economische veranderingen door te voeren in naam van milieubescherming. Velen vrezen dat hij bereid zou zijn om de Nederlandse economie op te offeren in het licht van stikstof en klimaatproblemen.

  DDS

  1 reacties :

  Dekker zei

  Het desastreuze Regeringsbeleid om de Nederlanders aan de bedelstaf te helpen en te vervangen door Afrikanen, zal gewoon door gaan, Frans Timmermans wordt de nieuwe premier van Nederland. Dat is achter de schermen al lang bedisseld. Rutte weg, Kaag weg en daar komt Timmermans gewoon voor in de plaats, precies volgens het scenario van het WEF van Klaus SS Swab. Nederland moet en zal ingericht worden als het Communistische (Globalistische) model zoals Klaus Swab en consorten(waaronder Maxima) besloten hebben. Nederland met zijn volgzame, op het laffe af, burgers gehoorzaamt zelfs de grootste criminelen en lopen als makke schapen achter ze aan om tenslotte letterlijk en figuurlijk geslacht te worden. Als ik het mis heb mag u me ervoor afrekenen, maar nu horen we alweer de geluiden dat PVV en FvD buiten spel gezet worden. Als de verkiezingen niet naar het zin van crimineel Politiek Nederland verloopt helpen de stemmachines met de software van D'66 wel een handje, dus we zijn gedoemd.

  Een reactie posten