Bekijk deze ‘adembenemende’ documentaire van Scott Ritter over Zelenski: ‘Schokkend’

Datum:
 • woensdag 12 juli 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Oekraïense president Zelenski


  Robin de boer 12-7-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:40

  De Amerikaanse oud-inlichtingenofficier Scott Ritter heeft een ‘adembenemende’ documentaire over de Oekraïense president Zelenski gemaakt.

  Wat onthult de film? Hoe Zelenski in een jarenlang proces zorgvuldig werd ‘geproduceerd’ door de Britse en Amerikaanse geheime diensten. Daarbij werden onder meer Hollywood, een peperduur Amerikaans pr-bureau en een corrupte Oekraïense oligarch ingeschakeld.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Zelenski krijgt orders van MI6-baas

  Oud-medewerkers en Oekraïense agenten zijn jaren geleden getraind in de Verenigde Staten met als einddoel: de vernietiging van Rusland.

  Ritter onthult verder dat Zelenski is omgeven door Britse elitetroepen. Er is een hoofdrol weggelegd voor Richard Moore, baas van de Britse veiligheidsdienst MI6. Zelenski moest persoonlijk bij hem langs om zijn nieuwe orders in ontvangst te nemen.

  IJzingwekkende ontmaskering

  “Na de film JFK van Oliver Stone zag ik niet eerder zo’n ijzingwekkende ontmaskering van de fictie die aan ons gepresenteerd wordt als werkelijkheid,” reageert journalist Joost Niemoller. “Onderbouwd met documenten, met beelden, die eenmaal gezien nooit meer ongezien kunnen raken. Kijken!”

  Financieel expert Ab Flipse vindt de documentaire ‘schokkend’. “Huiveringwekkend. Kippenvel. Boos,” schrijft hij.

  NineForNews.nl
  0 reacties :

  Een reactie posten