Opzienbarende ontwikkelingen in Florida: wordt het biowapen straks VERBODEN?

Datum:
 • dinsdag 18 juli 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Er is sterk en overtuigend bewijs waaruit blijkt dat corona en de coronaprikken ‘biologische en technologische wapens’ zijn.  Robin de Boer 18-7-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:01

  In Brevard County in de Amerikaanse staat Florida is gestemd over een opmerkelijke resolutie. De Republikeinse Partij in Brevard County heeft een brief geschreven waarin ze gouverneur Ron DeSantis en andere staatsfunctionarissen oproept om de coronavaccins te verbieden in Florida.

  De Republikeinen van de Space Coast vormen een machtige speler. Brevard County is de op negen na grootste county in Florida, het Kennedy Space Center bevindt zich er en Cocoa Beach is een populaire toeristenplaats.

  CBS12 News heeft de hand weten te leggen op een kopie van de brief, die ook aan senatoren Marco Rubio en Rick Scott zal worden verstuurd.

  Met een grote meerderheid aangenomen

  In de brief wordt onder meer verwezen naar een onderzoek dat DeSantis laat uitvoeren naar de uitrol van het coronavaccin. De gouverneur wil weten of er misdrijven zijn gepleegd. Het Hooggerechtshof van Florida buigt zich hier momenteel over.

  De Republikeinen van Brevard County schrijven in de brief dat er sterk en overtuigend bewijs is waaruit blijkt dat corona en de coronaprikken ‘biologische en technologische wapens’ zijn.

  De resolutie die de gouverneur oproept om de coronavaccins te verbieden is met een grote meerderheid aangenomen.

  Soortgelijke resoluties

  Ook in andere county’s in Florida – waaronder Seminole, Santa Rosa, Hillsborough en Lee – zijn soortgelijke resoluties aangenomen.

  Een meerderheid van de Brevard Republican Executive Committee (BREC) is van mening dat het vaccin hoogstwaarschijnlijk een biowapen is. De farmaceutische bedrijven hebben misdrijven gepleegd en de bevolking voorgelogen over de effectiviteit en bijwerkingen van de vaccins, zeggen ze.

  NineForNews.nl
  0 reacties :

  Een reactie posten