Jurist: Rutte is een landverrader en moet vastgezet en vervolgd worden

Datum:
 • dinsdag 18 juli 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  “Net als nu lukte het Rutte keer op keer met verkiezingsbedrog, leugens en een inactief geheugen de macht te behouden,”  Robin de boer 18-7-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:53

  Deze meesterlijke manoeuvre stelt Rutte in staat om demissionair zijn destructieve premierschap nog een jaar te verlengen, juist op een moment dat de broeiende woede in de samenleving elk moment kon uitbarsten in een spontane lynchpartij, schrijft jurist Jeroen Pols voor De Andere Krant.

  “Net als nu lukte het Rutte keer op keer met verkiezingsbedrog, leugens en een inactief geheugen de macht te behouden,” voegt hij toe.

  Wetteloze schaduwoverheid

  De altijd lachende en ginnegappende Rutte gebruikte zijn langste premierschap uit de geschiedenis om een gewetenloze machtsgreep voor te bereiden door de Nederlandse democratie en instituties systematisch te ondermijnen, aldus Pols.

  Onder zijn aanvoering ruimden deskundige vakmensen het veld om plaats te maken voor corrupte en incompetente handlangers, creëerde hij een wetteloze schaduwoverheid onder leiding van de Belastingdienst, om bevolking en bedrijfsleven met Stasi-methoden systematisch onder controle te brengen en werden oppositiepartijen en belangenorganisaties geïnfiltreerd, overgenomen of onschadelijk gemaakt, merkt de jurist op.

  Misdaden tegen de menselijkheid

  “Nu staat hij op het punt de door de meerderheid van de Tweede Kamer afgewezen CBDC in te voeren, om het land definitief onder totalitaire controle te brengen.”

  Rutte is geen staatsman, geen held en verdient geen respect of luchtige lofuitingen. Hij hoort voor landverraad en misdaden tegen de menselijkheid vastgezet en vervolgd te worden, stelt Pols, die de demissionair premier omschrijft als ‘een psychopathische manipulator die in opdracht van sektarische globalisten de politiek infiltreerde en een geniepige machtsovername uitvoerde’.


  NineForNews.nl

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Niet alleen Rutte behoort te worden gearresteerd en te worden veroordeeld, tenminste voor zover er nog 1 integere rechter te vinden is, maar een groot deel van 1e en 2e Kamer en een groot deel van de ambtenaren die net zo medeplichtig zijn.

  Anoniem zei

  Frans Timmermans idem dito

  Een reactie posten