Nieuwe studie over boosterprik laat zien dat het nog veel erger is: ‘Ongelooflijk’

Datum:
 • donderdag 27 juli 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Dit is misdadig

   


  Robin de Boer 27-7-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:43

  Schade aan het hart komt veel vaker voor na een boosterprik dan gedacht. In een Zwitsers ziekenhuis vertoonde één op de 35 zorgmedewerkers tekenen van hartschade nadat ze zich hadden laten boosteren.

  Het onderzoek is gepubliceerd in het European Journal of Heart Failure. Het is bekend dat mRNA-vaccins myocarditis en andere vormen van hartschade veroorzaken.

  2,8 procent

  De medewerkers van het academisch ziekenhuis in Bazel kregen tussen 10 december 2021 en 10 februari 2022 een Moderna-booster. De wetenschappers hebben 777 zorgmedewerkers onderzocht, waaronder 540 vrouwen.

  Van die 777 medewerkers hadden 22 (2,8 procent) myocardiale schade als gevolg van de booster. In 20 gevallen betrof het een vrouw. De gemiddelde leeftijd was 46 jaar.

  De helft van de groep had klachten, waaronder koorts. Twee van hen hadden last van pijn op de borst. Twee anderen hadden waarschijnlijk myocarditis.

  Dit is misdadig

  “Ongelooflijk,” reageert FVD-voorman Thierry Baudet.

  Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Een risico van 1 op 35 op hartbeschadiging na drie injecties. Voor zoiets milds als griep (voor de meeste mensen). Dit is misdadig.”

  [The Epoch Times]

  NineForNews.nl  0 reacties :

  Een reactie posten