Geen complottheorie meer, de documenten zijn boven water: uitdunnen bevolking is officieel OVERHEIDSBELEID

Datum:
 • donderdag 27 juli 2023
 • in
 • Categorie:
 • Uit de documenten, blijkt dat men een maximum heeft ingesteld van acht miljard mensen op aarde.   Robin de Boer 27-7-2023

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:33

  Bevolkingsbeheersing oftewel het onder controle houden van de bevolkingsomvang werd lange tijd gezien als een complottheorie.

  Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccinatietechnologie, stond in eerste instantie sceptisch tegenover deze theorie. Hij heeft nu de hand weten te leggen op Amerikaanse overheidsdocumenten waaruit blijkt dat dit officieel overheidsbeleid is.

  Maximum ingesteld

  Uit de documenten, die teruggaan tot de tijd van Henry Kissinger, blijkt dat men een maximum heeft ingesteld van acht miljard mensen op aarde.

  Het beleid werd onder president Henry Ford ingevoerd, weet Malone. De documenten laten zien dat de overheid allerlei tools tot zijn beschikking heeft – anticonceptie, abortus of het verminderen van de bevolking – om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen op aarde rondlopen.

  Heel dicht bij de grens

  Uit de stukken valt verder op te maken dat men de bevolkingsgroei in de minst ontwikkelde landen in toom wil houden. Het gaat daarbij om landen waar westerse landen grondstoffen delven.

  We willen niet dat de bevolking in die landen groeit omdat ze dan een bedreiging kunnen vormen, aldus Malone in Bannon’s War Room.

  Hij merkt op dat we in 2020 heel dicht bij de grens van 8 miljard mensen zijn gekomen.

  NineForNews.nl  1 reacties :

  Anoniem zei

  Als nou eens de Democratische elite begint met de seniele, pedofiele zogenaamde president van de VS met zijn corrupte zoon, zijn "welverdiende" rust te geven door hem nog een paar Corona Vaccins te geven dan is er in ieder geval 1 oorlogszuchtige gek opgeruimd.

  Een reactie posten