'Nepnieuws!' Commentators twijfelen aan bedreigingsverhalen De Jonge en Kaag

Datum:
 • vrijdag 14 juli 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Er wordt beweerd dat Sigrid Kaag uit de politiek gaat omdat ze heel ernstig bedreigd wordt.  Michael van der Galien 14-7-2023


  Daar worden geen details bij gegeven. En zij is niet de enige. Nee, ook minister (CDA) Hugo de Jonge zit diep in de problemen. Jan Dijkgraaf gelooft daar niets van. Want, zegt hij, als dat zo was zouden dit soort mensen hun activiteite'n angstvallig geheim houden. Ze doen het tegengestelde.

  Hugo de Jonge houdt van duursport - wandelen en/of lopen. Hij gebruikt daarbij een app die Strava heet. Daarbij kun je zelf altijd zien hoeveel je gefietst/gelopen hebt. Als je meer van het 'vergelijken' bent kun je ook je profiel op publiek zetten. Anderen kunnen dan zien wat je die dag gedaan hebt - en zelfs waar je op dat moment zelf aan het lopen/fietsen bent.

  En dat is wat Dijkgraaf zo apart vindt. Want als ministers als Kaag en De Jonge zo ontzettend bedreigd worden, waarom deelt De Jonge die informatie dan dagelijks live - op het moment dat het gebeurt:

  Zwagerman en Den Aantrekker

  En Dijkgraaf is niet de enige die vraagtekens zet bij deze verhalen. Guido den Aantrekker pakt Kaag aan en haar verhalen over talloze serieuze bedreigingen.

  "Doorgaans koppen media met de extra trekker: Wat weten we van [dit onderwerp]?" stelt de man van Privé op Twitter. "Ik zie dat nergens qua Sigrid Kaag en de bedreigingen. Maar wat wéten we daar eigenlijk van? Hoe erg was het? Was het alleen op socials? Elke dag een fakkelaar aan de deur? Werd ze officieel beveiligd?"

  Marianne Zwagerman is minstens net zo kritisch. Want, voegt zij toe aan Den Aantrekkers tweet: "En waarom je tot dan toe onbekende kinderen uitventen op tv als je je zorgen maakt over hun veiligheid?"

  Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.

  Misschien dat de regering even tekst en uitleg kan geven over de aard van de bedreigingen, hoe serieus ze zijn, en of Kaag en De Jonge extra beveiligd wordt, is de teneur. Commentatoren hebben vragen. Krijgen ze ook antwoorden?

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten