Meer dan duizend topwetenschappers concluderen dat er geen klimaatcrisis is – er is alleen de PSYOP oplichtingscampagne om de wereld te ontvolken

Datum:
 • zaterdag 22 juli 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Het is een zwendel om middelen te consolideren en uiteindelijk te komen tot massale ontvolking.

   


  Meer dan duizend topwetenschappers van over de hele wereld, waaronder Nobelprijswinnaars, ondertekenen de Wereldklimaatverklaring. Ze stellen dat “er geen klimaatnoodtoestand is”. Het is een zwendel om middelen te consolideren en uiteindelijk te komen tot massale ontvolking.

  Lezers van deze site weten dat de één wereld regering in 1968 de Club van Rome heeft opgericht. Dit technocratische knooppunt zou samen met het WEF, de VN, CFR, het Rockefeller misdaadsyndicaat en verschillende gevangen regeringen het klimaatangstproject promoten om de mensheid ervan te overtuigen dat zij verantwoordelijk zijn voor alle weersomstandigheden, schrijft de 2eslimsteman.

  Door de bevolking te misleiden tot het geloven van zulke anti-wetenschappelijke onzin, zou de samenleving in een voortdurende staat van zelfhaat en angst leven. Hierdoor zouden al diegenen die op de psyop vertrouwen veel gemakkelijker onder controle gehouden kunnen worden (denk aan “pandemie”, DEATHVAX™, geslachtsveranderende operaties bij kinderen, enz.

  Wereldklimaatverklaring plus alle ondertekenaars in pdf

  Wil je tekenen? Vul dan dit formulier in.

  Klimaatwetenschap zou minder politiek moeten zijn, terwijl klimaatbeleid meer wetenschappelijk zou moeten zijn. In het bijzonder zouden wetenschappers moeten benadrukken dat de output van hun modellen niet het resultaat is van magie: computermodellen zijn door mensen gemaakt. Wat eruit komt is volledig afhankelijk van wat theoretici en programmeurs erin hebben gestopt: hypotheses, aannames, relaties, parameterisaties, stabiliteitsbeperkingen, enz. Helaas wordt in de reguliere klimaatwetenschap het grootste deel van deze input niet vermeld.

  Om de uitkomst van een klimaatmodel te geloven, moet je geloven wat de modelmakers erin hebben gestopt. Dit is precies het probleem van de huidige klimaatdiscussie waarin klimaatmodellen centraal staan. Klimaatwetenschap is verworden tot een discussie gebaseerd op overtuigingen, niet op gezonde zelfkritische wetenschap. We moeten ons bevrijden van het naïeve geloof in onvolwassen klimaatmodellen. Klimaatonderzoek moet in de toekomst veel meer nadruk leggen op empirische wetenschap.

  Er is geen klimaatcrisis

  Een wereldwijd netwerk van meer dan 1501 wetenschappers en professionals heeft deze dringende boodschap opgesteld. Klimaatwetenschap zou minder politiek moeten zijn, terwijl klimaatbeleid wetenschappelijker zou moeten zijn. Wetenschappers moeten openlijk de onzekerheden en overdrijvingen in hun voorspellingen van de opwarming van de aarde aan de orde stellen, terwijl politici onpartijdig de echte kosten en de ingebeelde voordelen van hun beleidsmaatregelen moeten berekenen.

  Zowel natuurlijke als antropogene factoren veroorzaken opwarming

  Uit het geologische archief blijkt dat het klimaat op aarde al varieert zolang de planeet bestaat, met natuurlijke koude en warme fasen. De kleine ijstijd eindigde pas in 1850. Daarom is het geen verrassing dat we nu een periode van opwarming doormaken.

  De opwarming is veel langzamer dan voorspeld

  De wereld is aanzienlijk minder opgewarmd dan voorspeld door het IPCC op basis van gemodelleerde antropogene forcering. De kloof tussen de echte wereld en de gemodelleerde wereld vertelt ons dat we de klimaatverandering nog lang niet begrijpen.

  Klimaatbeleid steunt op ontoereikende modellen

  Klimaatmodellen hebben veel tekortkomingen en zijn in de verste verte niet plausibel als mondiale beleidsinstrumenten. Ze blazen het effect van broeikasgassen zoals CO2 op. Bovendien negeren ze het feit dat het verrijken van de atmosfeer met CO2 gunstig is.

  CO2 is plantenvoedsel, de basis van al het leven op aarde.

  CO2 is geen vervuilende stof. Het is essentieel voor al het leven op aarde. Fotosynthese is een zegen. Meer CO2 is goed voor de natuur en vergroent de aarde: extra CO2 in de lucht heeft de groei van de biomassa van planten wereldwijd bevorderd. Het is ook goed voor de landbouw, omdat de opbrengst van gewassen wereldwijd toeneemt.

  Opwarming van de aarde heeft natuurrampen niet verergerd

  Er is geen statistisch bewijs dat de opwarming van de aarde orkanen, overstromingen, droogtes en dergelijke natuurrampen verergert of vaker laat voorkomen. Er is echter voldoende bewijs dat CO2-beperkende maatregelen even schadelijk als duur zijn.

  Klimaatbeleid moet wetenschappelijke en economische realiteit respecteren

  Er is geen klimaatnoodtoestand. Daarom is er geen reden voor paniek en alarm. We zijn sterk gekant tegen het schadelijke en onrealistische netto nul CO2 beleid dat is voorgesteld voor 2050. Als er betere benaderingen komen, en die zullen er zeker komen, hebben we ruim de tijd om na te denken en ons aan te passen. Het doel van het wereldwijde beleid zou ‘welvaart voor iedereen’ moeten zijn door te allen tijde betrouwbare en betaalbare energie te leveren.

  Epiloog

  De World Climate Declaration (WCD) heeft een grote verscheidenheid aan competente wetenschappers van over de hele wereld bij elkaar gebracht*. De aanzienlijke kennis en ervaring van deze groep is onmisbaar om tot een evenwichtige, onpartijdige en deskundige kijk op klimaatverandering te komen.

  Vanaf nu gaat de groep functioneren als “Global Climate Intelligence Group”. De CLINTEL Group zal gevraagd en ongevraagd advies geven over klimaatverandering en energietransitie aan overheden en bedrijven wereldwijd.

  * Niet het aantal experts, maar de kwaliteit van de argumenten telt

  World Climate Declaration plus all signatories in pdf

  Wereldklimaatverklaring AMBASSADEURS

  NOBEL LAUREATE PROFESSOR IVAR GIAEVER NORWAY/USA
  PROFESSOR GUUS BERKHOUT / THE NETHERLANDS
  DR. CORNELIS LE PAIR / THE NETHERLANDS
  PROFESSOR REYNALD DU BERGER / FRENCH SPEAKING CANADA
  BARRY BRILL / NEW ZEALAND
  VIV FORBES / AUSTRALIA
  DR. PATRICK MOORE / ENGLISH SPEAKING CANADA
  JENS MORTON HANSEN / DENMARK
  PROFESSOR LÁSZIÓ SZARKA / HUNGARY
  PROFESSOR SEOK SOON PARK / SOUTH KOREA
  PROFESSOR JAN-ERIK SOLHEIM / NORWAY
  STAVROS ALEXANDRIS / GREECE
  FERDINAND MEEUS / DUTCH SPEAKING BELGIUM
  PROFESSOR RICHARD LINDZEN / USA
  HENRI A. MASSON / FRENCH SPEAKING BELGIUM
  PROFESSOR INGEMAR NORDIN / SWEDEN
  JIM O’BRIEN / REPUBLIC OF IRELAND
  PROFESSOR IAN PLIMER / AUSTRALIA
  DOUGLAS POLLOCK / CHILE
  DR. BLANCA PARGA LANDA / SPAIN
  PROFESSOR ALBERTO PRESTININZI / ITALY
  PROFESSOR BENOÎT RITTAUD / FRANCE
  DR. THIAGO MAIA / BRAZIL
  PROFESSOR FRITZ VAHRENHOLT / GERMANY
  THE VISCOUNT MONCKTON OF BRENCHLEY / UNITED KINGDOM
  DUŠAN BIŽIĆ / CROATIA, BOSNIA AND HERZEGOVINA, SERBIA AND MONTE NEGRO

  En nooit vergeten:

  De absurde CO2-zwendel:


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Om het klimaat echt te begrijpen zal je zoals Einstein al aangaf boven het probleem moeten uitstijgen.
  In dit geval ligt het voor de mens te hoog gegrepen om de zon ,maan en de planeet baan te manipuleren,.
  De misvatting zoals de zwendel het wil doen voorkomen is dat wij met vervuiling het milieu en de natuur schaden ,daarin kunnen we innoveren
  We maken geen klimaat schade lijkt mij.
  We vervuilen water en grond en de lucht maar dat staat los van het klimaat.
  Dus busted.

  Een reactie posten