#1285: De asielcrisis en de val van het kabinet | Gesprek met Wierd Duk

Datum:
 • zaterdag 8 juli 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Enkele uren voor de val van het kabinet gaf Wierd Duk zijn visie op de asiel- en kabinetscrisis en de stand van het land in het algemeen.


  8-7-2023


  📺 Kijk reclamevrij op petje af https://petjeaf.com/denieuwewereld/posts -- BESTEL ADS NIEUWE BOEK: DE GEZAGSCRISIS https://www.boomfilosofie.nl/product/... -- Lid worden van ons Patronaat? Meld je hier aan! https://petjeaf.com/denieuwewereld In deze video leggen we uit hoe jij je kunt abonneren:    • Welkom bij het DN...   -- De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van filosoof Ad Verbrugge in samenwerking met anchors Jelle van Baardewijk, Marlies Dekkers en Willem de Witte. De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met Centrum Ethos aan de VU en Filosofische School Nederland. Wil je ons éénmalig steunen? Dat kan hier: https://www.whydonate.nl/donate/denie... Je kunt ook direct een bedrag overmaken op het volgende rekening nummer: NL61 RABO 0357 5828 61 t.n.v. Stichting De Nieuwe Wereld Onze website: https://denieuwewereld.tv/ DNW heeft ook een Substack. Meld je hier aan: https://denieuwewereld.substack.com/

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Criminele bendes uit het buitenland zijn steeds vaker betrokken bij vermogensdelicten en vooral diefstallen in Nederland. Bij 25 procent van de vermogensdelicten van afgelopen jaar is een verdachte in beeld die niet in Nederland is geboren, geen Nederlands adres heeft en geen Nederlandse nationaliteit heeft. Wat helemáál opvalt: de letterlijk erg vieze truc waarmee mensen nu om de tuin worden geleid…

  Dat blijkt allemaal uit niet eerder gepubliceerde politiecijfers, ingezien door het NPO Radio 1-programma Het Misdaadbureau van Omroep WNL. Dat ‘steeds vaker’ ging in 2021 nog om 21 procent en wordt vanavond op de radio besproken.
  De bendes die in ons land actief zijn komen uit verschillende gebieden. Onder andere uit Oost-Europa, de Balkan en Zuid-Amerika. Volgens Middag gaat het ook om personen die misbruik maken van de asielprocedure en op die manier door heel Europa dit soort delicten plegen.

  Een reactie posten