Voormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielen

Datum:
  • maandag 29 mei 2023
  • in
  • Categorie: , , ,
  • Hij is een echte VN-insider en daarom kunnen zijn onthullingen niet huiveringwekkender zijn.

     


    29-5-2023


    Voormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielen

    Op de hoogste niveaus van politiek, financiën en de entertainmentindustrie gebruikt een schimmige cabine van pedofielen hun macht om de ziekmakende misdaden die zij tegen kinderen begaan te verbergen, bericht Thepeoplesvoice.

    Deze cabal was van plan om de Covid pandemie reeds in 2016 te ontketenen, maar moest deze verplaatsen naar 2020 omdat het winnen van de verkiezingen door Trump geen deel uitmaakte van hun plannen. En dit betekende ook dat de voedsel- en watercrisis die gepland was voor 2020 nu is uitgesteld tot 2025.

    Maar geloof me niet op mijn woord. Dat was allemaal volgens Calin Georgescu, een voormalig voorzitter van de Club van Rome en een voormalig uitvoerend directeur bij de Verenigde Naties, die een van de best geplaatste en meest spraakmakende klokkenluiders in de geschiedenis van de mondiale elite is geworden.

    Georgescu heeft 17 jaar lang in hoge functies bij de Verenigde Naties gewerkt en met de elite gesproken. Hij heeft verschillende functies bekleed binnen de organisatie, waaronder Senior Fellow, Speciaal Rapporteur en Uitvoerend Directeur.

    Hij is een echte VN-insider en daarom kunnen zijn onthullingen niet huiveringwekkender zijn.

    Elk jaar raken 8 miljoen kinderen in de wereld vermist en veel van hen komen terecht in de handen van pedofielen uit de elite die de wereld besturen, want zoals Calin Georgescu uitlegt, gebruikt de elite kinderen als een vorm van valuta.

    De implicaties van Georgescu’s beschuldigingen zijn enorm. Ze dreigen onze illusies over machtige mensen, zoals presidenten, royalty’s, Hollywood en degenen die wij het bestuur van onze landen toevertrouwen, aan diggelen te slaan.

    Deze mensen zouden, volgens de definities van onze juridische en morele systemen, misdadigers zijn die onvergeeflijke misdaden begaan.

    De beschuldigingen van Georgescu hadden niet op een belangrijker moment kunnen komen.

    Het World Economic Forum roept nu op tot het decriminaliseren van seks met kinderen, met het argument dat wetten tegen de zogenaamde “leeftijdsgrensliefde”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”.

    Volgens Klaus Schwab, wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets in steeds grotere aantallen door de natuur worden geschapen, is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt een “geschenk van de natuur” aan de mensheid.

    Volgens een onderzoeksdocument dat tijdens het WEF in Davos werd gepresenteerd, is het pedofielenfenomeen een poging van de natuur om de aarde te reinigen en de “mensheid te redden” van zichzelf. Tot minderjarige aangetrokken mensen hebben veel minder kans om grote aantallen nakomelingen te produceren, volgens academische gegevens, en de zogenaamde “minderjarigen” waarmee zij zogenaamde “relaties” hebben, hebben statistisch gezien minder kans om zelf hoofd te worden van grote gezinnen.

    Dit spreekt het WEF aan en hun visie om de gezinseenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

    En nu slaan ze hun slag.

    Het World Economic Forum heeft samen met de VN regeringen over de hele wereld opgedragen om kinderverkrachting en pedofilie uit het strafrecht te halen.

    In een nieuw rapport van de Verenigde Naties wordt opgeroepen om wereldwijd alle vormen van drugsgebruik en seksuele activiteit te decriminaliseren – inclusief pedofilie, bestialiteit en incest.

    Het rapport, geschreven door het Internationaal Comité van Juristen (ICJ), UNAIDS en het Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten (OHCHR), werd uitgebracht op Internationale Vrouwendag, met als doel “de toepassing van internationale mensenrechtenwetgeving op het strafrecht” te begeleiden.

    Het rapport, dat de “8 maart-principes” wordt genoemd, roept op tot het decriminaliseren van misdrijven die verband houden met drugs en seks, waaronder pedofilie en incest.

    Volgens de juristen van de Verenigde Naties en het WEF vormen wetten tegen pedofilie een aanval op de mensenrechten van… wacht even… kinderen. Dat klopt, volgens de globalistische elite is de toestemmingsleeftijd een discriminerend concept dat kinderen discrimineert die seks willen hebben met volwassenen.

    Minderjarigen kunnen natuurlijk niet echt instemmen met seks met een volwassene – iets wat deze zogenaamde deskundigen zouden moeten weten.

    Dit is gewoon weer een kwaadaardig beleid dat door de globalistische elite wordt opgelegd aan de nietsvermoedende burgers van westerse landen. Als u zich afvraagt hoe een volwassene het in zijn hoofd kan halen te beweren dat wetten tegen pedofilie de rechten van kinderen schenden, dan moet u bedenken dat voor de globalistische elite slecht gelijk staat aan goed. En we hebben nu de fase van hun masterplan bereikt waarin ze het ons in het gezicht wrijven.

    Academici hebben kindermisbruikers geherdefinieerd als minor attracted persons (tot minderjarigen aangetrokken personen) en de bedoeling is natuurlijk om de boodschap over te brengen dat het eigenlijk niet zo erg is. Het is gewoon een ander soort liefde.

    Maak kennis met Miranda Galbreath, een gediplomeerd counselor en seksuoloog die opkomt voor “MAP’s” (minor attracted persons). Zij zegt dat zij “verguisd” en “gemarginaliseerd” worden en niet als pedofielen mogen worden aangeduid.

    Onderstaande video is opnieuw een illustratie van het eindspel van seksueel progressivisme – het opnemen van pedofilie onder de paraplu van LGBTQ+.

    Kinderen beschermen tegen volwassenen die hen seksueel willen uitbuiten is een fundamenteel menselijk instinct, en het is een nobel instinct, en toch doet de mainstream media haar best om dat instinct te herdefiniëren als een misdaad.

    En pedofilie is niet het enige taboe dat ze willen doorbreken. Incest staat ook op de agenda van het WEF en ze zijn vastbesloten om het te legaliseren in alle door het WEF geïnfiltreerde landen, te beginnen met Duitsland.

    Volgens het WEF schenden anti-incestwetten de mensenrechten van broers en zussen die relaties willen aangaan en een gezin willen stichten, en een door de regering gesteunde groep in Duitsland papegaait nu de lijn van het WEF na.

    Calin Georgescu is een moedig man omdat hij de geheimen van de elite aan de kaak stelt.

    Pedofilie van de elite blootleggen is misschien wel het gevaarlijkste werk ter wereld.

    Er zijn talloze voorbeelden, maar neem het geval van het internationale Playboy-model Natacha Jaitt, die dood werd aangetroffen enkele weken nadat ze publiekelijk had verklaard dat ze voor haar leven vreesde en “nooit zelfmoord zou plegen”.

    De 41-jarige verklaarde ook dat als zij onder verdachte omstandigheden dood werd aangetroffen, dit te wijten zou zijn aan haar pogingen om een VIP-pedofielenbende te ontmaskeren.

    De moeder van twee jonge kinderen beschuldigde hooggeplaatste politici, sportsterren en entertainers ervan betrokken te zijn bij een internationale pedofielenbende, “kwaadaardiger dan je ergste nachtmerries”, die systematisch kinderen ontvoert alvorens hen onder te dompelen in een leven van verdorvenheid en rituele verkrachting en marteling.

    Er is een oorlog gaande en de elite en hun marionetten in de politiek en het amusement worden met de dag wanhopiger om iedereen die hun agenda aan de kaak stelt te verpletteren.

    Het is belangrijker dan ooit om voet bij stuk te houden en te weigeren uw geboorterecht over te dragen aan de globalistische elite.

    Kijk:


    Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    GREAT RESET DOSSIER


     Volg Frontnieuws op Telegram

    0 reacties :

    Een reactie posten