John Clauser: ‘Hoe lang zal de leugen van de klimaatcrisis nog overleven?’

Datum:
  • woensdag 10 mei 2023
  • in
  • Categorie: ,
  •  Er is geen klimaatcrisis


    10-5-2023



    John Clauser: ‘Hoe lang zal de leugen van de klimaatcrisis nog overleven?’


    Nobelprijswinnaar John Clauser.

    Door Samuel Furfari.

    De lezers van PAN.be zijn gewend om informatie te lezen uit bronnen die de reguliere en gesubsidieerde media negeren. Hier is nog een actueel bericht. John Clauser, winnaar van de Nobelprijs voor natuurkunde 2022, wordt benoemd tot lid van de raad van bestuur van de CO2-coalitie, een Amerikaanse organisatie die in de Belgische media wordt verbannen.

    Waarvoor ? Want deze prestigieuze wetenschapper, klimaatrealist, schaamt zich er niet voor om te laten weten dat hij niet gelooft in de klimaatcatastrofe – propaganda die de raison d’être van de Europese Unie is geworden.

    “Het populaire discours over klimaatverandering weerspiegelt een gevaarlijke corruptie van de wetenschap die de wereldeconomie en het welzijn van miljarden mensen bedreigt (…) Tekortschietende wetenschap inzake klimaat is uitgezaaid tot schokkende journalistieke pseudowetenschap”.

    Op 9 mei vierden de lidstaten van de Europese Unie Europadag. Deze datum, gekozen in verwijzing naar de verklaring van Robert Schuman, wordt beschouwd als de oprichtingsakte van de Europese Unie en vormt een van de Europese symbolen. Ter gelegenheid van deze viering gingen we naar het Berlaymont, het hoofdkantoor van de Europese Commissie, in Brussel. Er was alleen groene en klimaatpropaganda.

    Nog een Nobelprijs voor klimaatrealistische fysica

    Ondertussen beweert de winnaar van de prestigieuze natuurkundetitel aan de andere kant van de Atlantische Oceaan publiekelijk dat wat er over het klimaat wordt gezegd onjuist en totaal overdreven is. Toen hij toetrad tot het bestuur van de CO₂-coalitie, zei hij.

    “Het populaire discours over klimaatverandering weerspiegelt een gevaarlijke corruptie van de wetenschap die de wereldeconomie en het welzijn van miljarden mensen bedreigt. Gebrekkige klimaatwetenschap is uitgezaaid tot hardnekkige journalistieke pseudowetenschap. Op zijn beurt is deze pseudowetenschap een zondebok geworden voor een grote verscheidenheid aan andere ongerelateerde kwaden. Het is gepromoot en uitgebreid door even misleide commerciële marketeers, politici, journalisten, overheidsinstanties en milieuactivisten. Volgens mij is er geen echte klimaatcrisis.”

    John F. Clauser, winnaar van de Nobelprijs voor natuurkunde 2022 Stockholm – 10 december 2022.

    Trouwe lezers van PAN.be weten dat ik herhaaldelijk heb gesteld dat — klimaatcrisis of niet — als we een minimum aan menselijke broederschap willen schenken aan de armen van deze wereld, we overvloediger en goedkopere energie zullen moeten hebben, wat alleen mogelijk met fossiele brandstoffen en kernenergie, de door de Groenen getolereerde energieën (wind en zon) vertegenwoordigen slechts 3% van het wereldverbruik of dat van de EU. De Nobellaureaat verwoordde het aldus:

    “Er is een zeer reëel probleem bij het verzekeren van een behoorlijke levensstandaard voor de grote wereldbevolking en een daarmee gepaard gaande energiecrisis. Dat laatste wordt onnodig verergerd door wat in mijn ogen gebrekkige klimaatwetenschap is.”

    Er is geen klimaatcrisis

    Steven Koonin, een andere grote Amerikaanse natuurkundige van dezelfde universiteit en staatssecrretaris belast met wetenschap op het ministerie van Energie in de regering van president Barack Obama, gaf ons dezelfde visie tijdens zijn conferentie op 20 maart 2023 aan Pan en B29 Clubs. Het is jammer dat de gesubsidieerde media mensen dankzij milieuactivisten hebben laten geloven dat alleen “gekke wetenschappers” tegen klimaatcatastrofe zijn…

    De CO₂-coalitie telt al meer dan 120 wetenschappers en onderzoekers – waarvan ik vereerd ben deel uit te maken – die een breed scala aan disciplines vertegenwoordigen. Zijn klimaatwetenschappelijke studies tonen duidelijk aan dat er geen klimaatcrisis is en dat stijgende CO₂-concentraties de wereld ten goede komen.

    .

    John Clauser is niet de enige Nobelprijswinnaar die de overdrijvingen van de theorie van klimaatverandering aan de kaak stelt. Hij ontving deze prijs, samen met twee andere onderzoekers, voor werk dat in de jaren zeventig werd uitgevoerd en waaruit bleek dat “ kwantumverstrengeling ” het mogelijk maakte dat deeltjes zoals fotonen op grote afstanden met elkaar in wisselwerking stonden, wat een communicatie leek te vereisen die sneller was dan de snelheid van het licht.

    Merk op dat Clauser kritiek had geuit op de Nobelprijs voor natuurkunde in 2021, toegekend voor werk aan de ontwikkeling van computermodellen die de opwarming van de aarde voorspellen. In 2022 ontving hij op zijn beurt de Nobelprijs en in 2023 vertelde hij president Biden dat hij het niet eens was met zijn klimaatbeleid en maakte dat publiekelijk bekend.

    Het wordt tijd dat de critici van de theorie van door de mens veroorzaakte klimaatverandering zich in een democratische geest uitspreken. Ik feliciteer PAN.be als eerste om dit te doen. Ik twijfel er niet aan dat anderen zullen volgen, omdat we de hype beu zijn die tot doel heeft ons in armoede te laten leven.

    ***

    0 reacties :

    Een reactie posten