Coronamisdadigers aangepakt: artsen en ziekenhuizen worden aangeklaagd wegens MOORD

Datum:
 • dinsdag 2 mei 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Het hele mRNA-platform moet volgens hem verdwijnen.  Robin de Boer 2-5-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:31

  Sommige artsen en ziekenhuizen zullen worden aangeklaagd wegens moord, kondigde advocaat Warner Mendenhall maandag aan in het programma ‘Good Morning CHD’. Tijdens de coronacrisis hebben zich situaties voorgedaan die vervolging wegens moord rechtvaardigen, zei de advocaat.

  “We moeten over degelijk bewijs beschikken voordat een aanklager actie zal ondernemen, maar er zijn gevallen waarbij we er zeker van zijn dat zorgmedewerkers hun patiënten hebben vermoord,” vervolgde hij.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Dwaalspoor

  Mendenhall zei dat hij de hand probeert te leggen op de medische dossiers en bewijs verzamelt waaruit blijkt dat hier sprake is van moord.

  Het veroordelen of aanklagen van sommige artsen en ziekenhuisgroepen zal de witte jassen die ons op een dwaalspoor hebben gebracht angst inboezemen, benadrukte de advocaat.

  Experimentele gentherapie

  Mendenhall zei ook dat de rechtszaken de overheid uiteindelijk zullen dwingen om toe te geven dat de coronaprikken geen vaccins zijn, maar een experimentele gentherapie.

  Het hele mRNA-platform moet volgens hem verdwijnen. “Het is geen geschikt platform en had nooit een vaccin genoemd mogen worden.”

  Eén van de ziekenhuizen die zijn firma onderzoekt, registreerde meer dan 12.000 gevallen van bijwerkingen na de coronaprik.

  NineForNews.nl


  1 reacties :

  Anoniem zei

  In Nederland en eigenlijk alle landen van de EU is het niet anders. Vraag het de voorzitter van de EU mevr, Von der Leyen maar, ze heeft zich bewusteloos verdiend middels het illegaal aankopen(via haar man) van de mRNA vaccins van Pfizer zonder toestemming van de rest van het geboefte.

  Een reactie posten