4 mei 2023. Een pikzwarte dag in de geschiedenis

Datum:
 • vrijdag 5 mei 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  “de Nederlander bestaat niet”

   
  4 mei 2023. Een pikzwarte dag in de geschiedenis


  (Door: Daan Kranenburg)

  Ik had me voorgenomen mij nergens meer kwaad over te maken. Dat is vanmorgen toch mis gegaan. De slachters’baas’ van die Oekraïense neonazi’s, Zelensky, wordt met het Nederlandse regeringsvliegtuig op zijn belerende bedelmissie voor geld en wapens gratis lux rondgetoerd. Nederland behoort in Europa tot de grootste bondgenoten van Oekraïne, vanwege de Nederlandse militaire steun aan het land en de miljarden cadeautjes van de Nederlandse belastingbetaler. Zelensky doet vandaag zijn vrienden in Den Haag aan, ook zijn vriend de Belgische premier komt daar naartoe om hem hartelijk te begroeten en te steunen.

  Uitgerekend op 4 mei, de herdenkingsdag van de slachtoffers van WO-2, een uitnodiging van zijn mede oorlogshitsers en verantwoordelijken voor de massaslachting onder Oekraïense en Russische jongeren en burgers. Met veel egards en applaus onder de Oekraïense nazivlag wordt hij in de Eerste en Tweede Kamer door de regering en de aanwezige ‘volksvertegenwoordigers’ ontvangen. Bezoekt het Internationale Strafhof in Den Haag (waar, als ik het voor het zeggen had, hij met al zijn vriendjes in de beklaagdenbank behoort te zitten).

  Deze feitelijk gruwelijke werkelijkheid maakt mij kwaad/woest en ik veracht de mensen die dit veroorzaken, die er aan meewerken, dit toejuichen en/of er kritiek- en verzetsloos mee instemmen en toelaten. Leugens en bedrog zijn de waarheid geworden en de feitelijke waarheid een leugen.

  Morgen, 5 mei, wordt de bevrijding van 78 jaar geleden gevierd. Goede reden om dat met feesten te vieren? Nederland is sinds de ondertekening in 2007 van het Verdrag van Lissabon geen autonome Staat meer. Het voormalige land is mede op initiatief van zijn toenmalige premier Balkenende (CDA) met goedkeuring van de meerderheid van de volksvertegenwoordiging zonder slag of stoot overgegeven aan Brussel – de EU. Zoals Máxima in 2007 van Balkenende mocht/moest zeggen “de Nederlander bestaat niet” bestond Nederland ook al niet meer, maar was inmiddels al als provincie ingelijfd door de buitenlandse bezetter, de EU.

  Als dit alles niet de bizarre werkelijkheid was, zou ik jullie voor morgen een fijn feestje toewensen.

  Door:
  Daan Kranenburg
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten