Zwitserland raadt coronaprik niet meer aan: ‘Dit is groot nieuws!’

Datum:
 • zaterdag 8 april 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • “De kentering lijkt ingezet,”  Robin de Boer 8-4-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:44

  Zwitserland raadt de coronaprik voorlopig niet meer aan. Daarnaast legt het land de verantwoordelijkheid en financiële compensatie voor vaccinatieschade voortaan bij de producent en degenen die de prik toedienen. Dat betekent dat een arts aansprakelijk kan worden gesteld.

  “De kentering lijkt ingezet,” zegt de Vlaamse huisarts Frank Peeters. Het is nu de vraag wanneer andere landen dit voorbeeld gaan volgen.

  Groot nieuws

  Vaccinatie is in Zwitserland alleen nog mogelijk in individuele gevallen. Het Zwitserse Federaal Bureau voor de Volksgezondheid (FOPH) schrijft op haar website dat vrijwel iedereen in Zwitserland is gevaccineerd en/of corona heeft gekregen en is hersteld. De huidige varianten veroorzaken slechts milde klachten, aldus het bureau.

  Nu artsen verantwoordelijk zijn, zal hun bereidheid om te vaccineren waarschijnlijk flink afnemen.

  “Dit is groot nieuws!” reageert Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccinatietechniek. John Mappin, eigenaar van het Camelot Castle Hotel, zegt dat dit grotendeels aan hem te danken is.

  Actie

  Mappin nam in Zwitserland een interview af met Malone, dat werd bekeken door enkele zeer machtige en invloedrijke Zwitserse bankiers en politici, ‘wier kinderen zijn beschadigd en gesteriliseerd door de dodelijke injecties’.

  Hun vrienden in de internationale bankwereld ondernemen nu actie in andere landen, laat Mappin weten.

  0 reacties :

  Een reactie posten