Vlaggen op 4 & 5 mei? En hoe dan?

Datum:
 • vrijdag 28 april 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Ooit hebben we 2 vlaggen aangeschaft omdat twee zoons tegelijk slaagden. Voor hen een feest, voor ons als ouders een bevrijding.


  Rients Hofstra  28-04-2023


  De vlag van Nederland bestaat uit de kleuren vermiljoen, wit en kobalt (rood-wit-blauw), als opvolger van de prinsenvlag oranje blanje bleu (oranje wit blauw)
  Volgens overlevering stonden de kleuren van de Nederlandse vlag ooit symbool voor de doorsnee van de bevolking. Het rood zou het volk vertegenwoordigen, het wit behoorde de kerk toe en het blauw was synoniem aan de adel.
  Ook is een verklaring dat de driekleur is gekozen, omdat het de kleuren waren van de jachthoorn van Willem de Zwijger van Oranje.
  Rond de 17e eeuw werd het oranje geleidelijk vervangen door rood. Het verhaal gaat dat het oranje op zee minder goed zichtbaar was. Het oranje, wit en blauw waren afkomstig van de livreikleuren van het Prinsdom Orange.

  Redenen genoeg om aan te nemen dat we te maken hebben met een monarchistisch dundoek. Juist daarom redenen genoeg om het vod de open haard in te pleuren. Legio redenen om dit te doen kan worden gelezen in het boek van Gerard Aalders: Het OranjeZwart boek. Een regelrechte aanrader! Hoe zwart kan oranje zijn? Al lezend bekruipt je het unheimische gevoel een maffiaverslag te lezen vanaf het moment dat de Zwijger het aan de stok kreeg met Filips II en zijn ouwe heer Karel V. Alle Oranjes hebben al de eeuwen dat ze hier aan diverse touwtjes trokken veel meer voor zichzelf dan voor ons land betekend. Ze hebben ons giga veel gekost, zeker als we alle aangetrouwde Duitse profiteurs meerekenen.

  Sinds stadhouder Willem III in 1702 kinderloos stierf, hadden we officieel geen oranjes meer! Echt geen!
  Emma (een Duitse), Wilhelmina (haar “vader” koning Willem III zou door zijn losbandige seksleven aan het einde van zijn leven syfilis hebben gekregen en daardoor onvruchtbaar zijn geworden. Wilhelmina was dus een buitenechtelijk kind en ook daarom al zeker geen oranje, zelfs geen nep-oranje!) en Bea waren krengen. Krengen voor de bevolking. En daarbij personen met hele diepe zakken. Hendrik, Bernhard en Claus deugden alle drie niet, met de corrupte Bernhard als onbetwiste koploper. Behalve volledig corrupt (o.a. Lockheed affaire) was hij ook een landverrader. Hij had stiekem buiten gemalin Juul om Hitler aangeboden Nederland als 17 deelstaat namens Duitsland te willen besturen, waardoor hij zijn vrouw Juliana ook op deze wijze wilde wippen. Was dat gelukt, dan was dit stukje in het Duits geschreven! Juliana was afgezet tegen dit stelletje onverlaten een lieverd, maar absoluut geen oranje.

  De bewering dat de nep-oranjes deuren openden en dat Nederland daar erg van heeft geprofiteerd, wordt door Aalders op vele vlakken weerlegd. Ze hebben ons onvoorstelbaar veel geld gekost. Alles werd gedeclareerd, soms meerdere malen. Diverse gekregen of ‘geleende’ attributen (meubilair, kunstwerken) werden aan de staat verkocht en daarna als ‘bezit’ in eigen beheer gehouden als zijnde hun eigendom. Evenwel werden de onderhoudskosten gedeclareerd en uitbetaald, terwijl de staat steeds alles betaalde. Bernhard declareerde zelfs de postzegels voor privé briefwisselingen. Bea wilde overal geld voor zien, als onoprecht aardje naar haar vaartje.

  Na het lezen van dit zeer uitgebreid gedocumenteerd boekwerk en recente krantenberichten, dat nog maar 46% van de Nederlandse bevolking voor de monarchie is, zouden dat redenen kunnen zijn, om Lex de Laatste vaarwel te zeggen. Uitzwaaien met alle foute vlaggen der Oranjes. Daarna de fik erin, op de brandstapel. Want wat heeft ene Amalia ons nou te bieden? Zij is in het bezit van een kwalijke verzameling foute genen, door de eeuwen heen bijeen gefokt door de “Oranje?” adel), plus een zooitje Duits ongeregeld met nazisympathieën, aangevuld met het DNA van een kwalijke Argentijnse familie met een zeer dubieus oorlogsverleden. Behalve de mengeling van knap foute genen en niet deugend DNA, krijgt Amalia een opvoeding van nazaten van dit kwalijke voorgeslacht. Let wel, ik bedenk dit niet zelf! Waarom roept 66 niet op om het vlaggen op koningsdag te verbieden? Slavernij was erg, maar de oranje geschiedenis mag er ook zijn

  Gezien het bovengenoemde is vlaggen met de rood-wit-blauwe vlag een daad van verraad, een gebaar van het accepteren van vele, vele misdaden tegen onschuldigen. Zelfs omgekeerd, ook al wordt daarmee een ander statement afgegeven. Nu gaan er stemmen op om de boeren te vragen alle omgekeerde vlaggen terug te draaien. Waarom? Op 4 mei gedenken we de doden. Inmiddels niet alleen die van 40/45, echter ook de latere. Maar kan je het de gesneuvelde mannen en een aantal vrouwen aandoen hen te herdenken met een bezoedelde vlag, ook al hang je ‘m tien keer half stok?

  En dan 5 mei. Met een verderfelijke vlag de bevrijding en de vrede vieren? Welke bevrijding? En welke vrede? Vooraleerst zijn we nu al een jaar lang in oorlog. Heeft Rutte zelf verkondigd. Ten tweede is de vrede in 1945 nooit getekend, wel een capitulatiedocument. En ten derde zijn we door de Rothschilds (Londen) en de Rockefellers (Amerika) de Tweede Wereldoorlog in gerommeld, omdat beide miljardair families Hitler financierden om eerst Rusland en later alle Europese landen aan te kunnen vallen. Let wel: soldaten sneuvelen niet voor het vaderland, maar dienen als kanonnenvoer, met de elite voortdurend als financiële winnaars. Na de Marshallhulp werd Europa afhankelijk van Amerika, dat ons daarna volledig overvleugelde, in de tang had/heeft en ons nu haar wil oplegt. Hoe de vernietigende hazen al eeuwen lopen heeft Jim Marrs in zijn boek ‘Regeren vanuit het duister’ zeer gedocumenteerd beschreven. Eveneens een ware aanrader.

  Inmiddels zijn we ‘bezet’ door Brussel, waar ¾ van onze grondwet wordt overruled. Daarnaast heeft het WEF hier dankzij met name de 66-sekte (Oranje is erg 66-mindend) veel in de melk te brokkelen en neemt de WHO op het gebied van de ongezondheid onze teugels in handen. Betreffende beleidsterreinen waar we ogenschijnlijk nog wel zelf over gaan, worden we geregeerd door criminelen tegen de democratie (waren niet de woorden, maar wel de strekking van de Thorbecke-lezing van Pieter Omtzigt) De regering Rutte vaardigt wetten uit buiten het parlement om en voert aangenomen wetten lang niet altijd uit of slechts deels.

  Met een fascist als De Groot van 66 (sorry Geert een slip van de toetsen) hebben we geen Duitser nodig. Hij en de rest van 66 staan open voor een verbod op politieke partijen en omroepen. GL en 66 ijveren voor een megaplan om rond 2030 de CO2 voor 35 miljard en de stikstof voor bijna 25 miljard te lijf te gaan. Maar dat verandert het klimaat niet en de kosten worden afgewenteld op de bevolking.

  Een recent voorbeeld vond plaats in Almere. In alle onkundewijsheid werd besloten dat het stadsdeel Haven als eerste van het gas af moet. Geen inspraak, maar ook geen overzichtelijk plan. Dus worden de burgers uitgenodigd mee te denken hoe dat op kosten van diezelfde burgers het best gerealiseerd kan worden. Deze transitie lost niets op, kost de inwoners kapitalen, terwijl we gas hebben en er een gasbuizen-infrastructuur ligt. Zorg er voor dat de Groningers 50 miljard krijgen voor de schade en de last van de gaswinning en Nederland kan goedkoop en behoorlijk schoon elke winter door.

  Kortom, we zijn geen vrij land, we zijn geen democratie en zeker geen rechtstaat zonder constitutioneel Hof, maar met art. 120. Demmink loopt vrij rond, terwijl Richard de Mos 3 jaar onterecht als fraudeur door het leven moest, een fakkeldrager de cel in moet en een klokkenluider ongeveer even lang moet brommen als een voetballer die met een dubbele dan de daar toegestane snelheid en veel te veel drank op een 4 jarig kind doodreed.

  Sorry AIVD, ik heb niets zelf bedacht. Ik heb me breed laten informeren. Ik had het ook graag anders gezien. Maar de vlag uitsteken op koningsdag en 4 en 5 mei (omgekeerd, halfstok of voluit) lijkt mij een fout signaal naar de realiteit en de geschiedenis, tenzij we het rood-wit-blauw inruilen voor een egale rode (symbool van het volk) of nog beter: een neutrale zwarte.

  Misschien kunnen we als 1e land ter wereld twee vlaggen voeren: een zwarte (ellende) voor 4 mei en een rode (het volk) voor 5 mei en eventuele sportmanifestaties.


  Rients HofstraPluchen Revolutie


  Op de hoogte blijven via e-mail? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

   


  0 reacties :

  Een reactie posten