NOS verzint drinkwatertekort in opdracht van het Wereld Economisch Forum

Datum:
 • zaterdag 8 april 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Om te voorkomen dat we in 2030 een tekort aan drinkwater hebben, moet snel een pakket aan maatregelen worden genomen, meldt de NOS.


  8-4-2023

  ‘Ook moeten alternatieve waterbronnen worden ontwikkeld, zoals de winning van drinkwater uit brak of zout water en uit rioolwater’, vervolgt de staatsomroep.

  Ah ja, rioolwater. Dat willen de opperheren van het WEF heel graag dat wij slaven gaan drinken. Ik heb er al tig artikelen aan besteed. Het is puur bedoeld als vernedering, net als dat insectenvoer.

  Zolang de RIJN miljarden hectoliters water in zee loost bij Hoek van Holland kun je niet spreken van een watertekort in Nederland. Het is VERZONNEN onzin. Net als Covid verzonnen was en een Klimaatcrisis verzonnen is.

  Immigratie-onderzoeker Dr. Jan van de Beek wijst op de toegenomen immigratie: “Grote factor is uiteraard bevolkingsgroei door massa-immigratie; sinds 1995: ―bleven autochtonen vrijwel stabiel op ca 13 miljoen“.

  De autochtone bevolking blijft al stabiel sinds 1973, maar dat terzijde. Ook 20 miljoen negers zouden de RIJN niet leeg kunnen zuipen. We hebben zat water !

  De NOS noemt WEL klimaatverandering. Maar ik kan helemaal geen neerwaartse trend in neerslag bespeuren Klopt het verhaal van NOS wel“, vraagt hij vervolgens en geeft er een grafiek bij:

  Datacenters zijn wel een dingetje:

  Het Microsoft-datacenter in Noord-Holland verbruikte voor het koelen van zijn servers vorig jaar 84 miljoen liter drinkwater. En zo hebben we nog vele datacenters


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen  0 reacties :

  Een reactie posten