Marianne Zwagerman haalt keihard uit naar hooghartig D66: 'Jullie besturen Den Haag op gestolen zetels. Wegwezen!'

Datum:
 • dinsdag 25 april 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • D66 ziet niets  in een terugkeer van Richard de Mos en zijn partij in het college van Den Haag.


  Michael van der Galien 24-4-2023


  Dat zei Marieke van Doorn, fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad aldaar. Zij wordt terecht keihard aangepakt door Marianne Zwagerman, die helemaal klaar is met deze arrogantie van de nepdemocraten.

  Richard de Mos is vrijgesproken van alle aanklachten aan zijn adres. Hij heeft zich niet schuldig gemaakt aan omkoping, fraude, illegale beïnvloeding. Als wethouder en raadslid zette hij zich gewoon met hart en ziel in voor Den Haag. Punt. Dat er banden waren met rijken en ondernemers, tja, dat geldt nou eenmaal voor élke partij. Het gaat erom dat mensen geen besluiten kunnen kopen. En nee, dat is niet gebeurt, aldus de rechter.

  De afgelopen jaren is echter een enorm vies spel gespeeld tegen De Mos en zijn kompanen. Ze zijn uit het college gegooid en hebben zich dagelijks moeten verweren tegen de vele aanvallen.

  Maar nu, tja, nu blijkt dat hij onschuldig is. En dus zouden De Mos en zijn partij - de grootste van Den Haag! - natuurlijk terugmoeten in het college.

  Toch?

  Nee, zegt D66. Bij monde van fractievoorzitter Marieke van Doorn laat de partij weten dat ze daar helemaal geen zin in hebben. De Mos zoekt het maar uit. Hij mag fractievoorzitter zijn van de grootste partij in de gemeenteraad en op die manier invloed proberen uit te oefenen op het beleid. Niets meer, niets minder.

  Marianne Zwagerman reageert hier terecht woedend op. "Hoe is D66 toch zo geworden?" vraagt ze zich af. "Totaal wereldvreemd, hooghartig en met schijt aan de kiezers. Kan er nou echt niemand ingrijpen daar?"

  "Jullie besturen de stad op gestolen zetels," gaat ze verder. "Wegwezen!"

  Zwagermans woorden worden bekrachtigd door Joost Niemoller, de kritische journalist die D66 vaker fileert. "Zo werkt het bij D66," schrijft hij op Twitter. "Je tegenstander, in dit geval De Mos, criminaliseren, en dan met een vies lachje zeggen: 'Sorry, maar met jullie besturen doen we niet'."

  Yep, dit is de arrogantie van D66. Er is geen partij die arroganter is dan de nepdemocraten. Er zijn geen politici die viezer en smeriger zijn dan die van D66. Zelfs VVD'ers kunnen in dat opzicht niet tippen aan hun D66-vriendjes.

  Steun ons! Houd DDS in de lucht. Uw steun is nu belangrijker dan ooit! Rechtse, weldenkende websites als DDS worden systematisch tegengewerkt door de politiek, de media én Big Tech. Het gevolg is dat we afhankelijk zijn van u, onze lezers, om door te kunnen gaan met dit werk. Steun ons nu, maandelijks of eenmalig, via het Nederlandse BackMe. Bedankt!

  Maar we moeten positief zijn: er komen betere tijden aan. Binnenkort wordt D66 totaal weggevaagd bij Tweede Kamerverkiezingen. Dan moeten al die wanstaltige D66'ers toch écht een toontje lager zingen - al was het maar omdat niemand dan geïnteresseerd is in hun hautaine mening.

  En Richard de Mos? Als die niet nú terugkomt aan de macht in Den Haag, dan gebeurt dat natuurlijk wel degelijk na de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen. D66 moet dan op de blote knietjes bidden dat ze er nog een zetel of twee uithalen.

  Nou ja, bidden. Daar doen ze bij D66 niet aan. Tenminste, niet gericht aan God.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten