Gratis! FVD kondigt aan: 'Kinderen kunnen kosteloos naar onze Renaissanceschool'

Datum:
 • woensdag 19 april 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  als ouders hun kinderen voor 1 juni aanmelden hoeven ze helemaal niets te betalen

   


  18-4-2023


  Gratis! FVD kondigt aan: 'Kinderen kunnen kosteloos naar onze Renaissanceschool'  Forum voor Democratie kondigt vanavond trots aan dat ouders die hun kinderen naar de Renaissanceschool willen sturen dat voor het komend jaar gratis kunnen doen. Dit kan dankzij donateurs die de kosten van de opleiding op zich willen nemen.

  Tot nu toe moeten ouders die hun kind naar de Renaissanceschool sturen 300 euro per maand betalen. Dat is een fors bedrag, maar die ouders hebben dat er natuurlijk graag voor over omdat ze er op deze manier in ieder geval voor kunnen zorgen dat hun kind niet geïndoctrineerd wordt met de Woke-ideologie.

  Maar voor het nieuwe schooljaar heeft FVD nu groot nieuws: als ouders hun kinderen voor 1 juni aanmelden hoeven ze helemaal niets te betalen. Donateurs zijn bereid gevonden om de kosten van de scholing van de kinderen op zich te nemen.

  Eerder werd al bekend dat de onderwijsinspectie tevreden is over de kwaliteit van het onderwijs op de Renaissanceschool. Dit houdt in dat leerlingen die daar naar school gaan officieel staan ingeschreven en daarna dus ook kunnen doorstromen naar een (goede) middelbare school.

  Like onze gloednieuwe Facebookpagina: Strijders voor Vrijheid. Samen staan we sterk. Met elkaar, voor elkaar.

  Nu de kosten verdwijnen is de kans natuurlijk groot dat de Renaissanceschool meer leerlingen trekt. Op 9 mei is er een informatieavond voor geïnteresseerde ouders. Die avond zal plaatsvinden in Almere, waar de enige Renaissanceschool staat. Het is de hoop van FVD dat er op termijn meer Renaissancescholen gecreëerd kunnen worden, ook in andere delen van het land zodat meer leerlingen kunnen ontsnappen uit de Woke-ideologie.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten