De grote “globale opwarming” zwendel

Datum:
 • maandag 10 april 2023
 • in
 • Categorie:
 •  Er werden dramatische scènes van smeltend antarctisch ijs gebruikt… uit de speelfilm ....  De grote “globale opwarming” zwendel


  (Door: “Malpaso”)

  De voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore kwam in 2006 met ‘An Inconvenient Truth’, een dramatische film met beelden van smeltende ijskappen. Deze ging de wereld over en werd besproken in álle media. Wat bleek echter: zijn ‘documentaire’ zat vol met fictieve beelden. Er werden dramatische scènes van smeltend antarctisch ijs gebruikt… uit de speelfilm ‘The Day After Tomorrow’. Dit om opwarming van de Aarde ‘aan te tonen’. Dit was ook in die speelfilm al sciencefiction, het waren digitale special effects. Ook de ‘hockeystick’ was zo’n drama-queen gebruik: in de bovenstaande titel-afbeelding met het temperatuurverloop van de afgelopen 1000 jaar werd alleen het laatste stukje gebruikt, dat alleen maar een opgaande lijn laat zien… Wat later kwam een documentaire, waarin wetenschappers aan het woord kwamen als tegengeluid: ‘The Great Global Warming Swindle’ (video!). Hierover zwegen de mainstream media in alle talen, men kan het alleen op internet terugvinden.

  Al Gore’s film kan men als het begin beschouwen van de klimaatveranderingsindustrie, de lawine van grote verschuivingen in de politiek en de industrie. Het gaat erom de totale infrastructuur van de wereld opnieuw te bouwen om ‘groene’ energie te distribueren, op te slaan en te gebruiken. Al die plannen gaan over immense veranderingen in: energieopwekking, energie-infrastructuur, gebouwen, industriële infrastructuur, transport; aangejaagd door
  ’s werelds miljardairs, die opeens filantropen en weldoeners zijn geworden… en daar vele duizenden miljarden aan willen gaan verdienen, maar dat is natuurlijk bijzaak… puur toeval.

  The ‘Great Global Warming Swindle’ is een documentaire die, in tegenstelling tot Al Gore’s film vol digitale trucjes en drama-queen gedoe, aangeeft dat de wetenschappelijke mening over klimaatverandering wordt beïnvloed door grote financiers en de politiek, en vraagt zich af of er überhaupt wel een wetenschappelijke consensus bestaat over de opwarming van de Aarde dóór de mens. De documentaire laat vele wetenschappers, economen, politici en anderen aan het woord die de wetenschappelijke consensus over een opwarming van de Aarde door de mens betwisten. Het programma beweert dat door de mens veroorzaakte opwarming van de Aarde “een leugen” en “de grootste zwendel van de moderne tijd” is.

  Lees over het waarom hiervan ook: De Groene Goldrush, het ultieme liberale verdienmodel

  Door:
  “Malpaso”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten