Amsterdamse deken sleept voormalige advocaat van Huig Plug voor tuchtrechter. (deel 2, gelekte info)

Datum:
 • woensdag 5 april 2023
 • in
 • Categorie:
 •  De Amsterdamse deken Jacqueline Schaap gaat er voor zorgen dat advocaat Koster (mijn voormalige advocaat) voor de tuchtrechter moet verschijnen.
  4-4-2023


  De Amsterdamse deken Jacqueline Schaap gaat er voor zorgen dat advocaat Koster (mijn voormalige advocaat) voor de tuchtrechter moet verschijnen. Schaap diende een dekenbezwaar in nadat ik een klachtenlijst bij de deken had ingeleverd. In Juni 2023 zal de Raad van Discipline deze zaak pas behandelen, bijna 1 jaar nadat ik de klacht(en) had ingediend. Ter info: De afgelopen jaren werd ik benaderd door een klokkenluidende advocaat en de klokkenluidende jurist I.M. ... Ik liet hen een tijdje freewheelen maar gaf hen op het juiste moment een duw richting uitgang.

  Huig Plug

  0 reacties :

  Een reactie posten