WEF wil miljoenen katten en honden afslachten om klimaatverandering tegen te gaan

Datum:
 • maandag 27 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Het World Economic Forum heeft onlangs een controversieel nieuw initiatief gelanceerd.


   10 december 2022

  Het World Economic Forum roept nu op om wereldwijd miljoenen katten en honden  ​​te doden in een poging om de “koolstofpootafdruk” die ze produceren, als gevolg van het eten van vlees te verminderen.

  Het WEF, dat de reguliere media heeft opgedragen om het verhaal te pushen, wil een internationaal beleid invoeren dat de meerderheid van de eigenaren van gezelschapsdieren zou verplichten hun dieren te euthanaseren.

  CNN, altijd in de voorhoede bij het doorvoeren van de globalistische agenda, is begonnen zijn kijkers aan te sporen hun huisdieren uit te hongeren in een poging de klimaatverandering te bestrijden.

  CNN publiceerde onlangs een artikel op hun website getiteld: “ Onze huisdieren maken deel uit van het klimaatprobleem. Deze tips kunnen u helpen hun koolstofpootafdrukken te minimaliseren “. In het artikel stellen de liberale sadisten van CNN dat het vleesrijke dieet van veel huisdieren ervoor zorgt dat er gassen in de atmosfeer vrijkomen die de aarde verwarmen.

  Verantwoordelijke eigenaren van gezelschapsdieren moeten hun beste vriend inruilen voor een schildpad voor de planeet. “Slangen, schildpadden en reptielen kunnen een heel lage impact hebben”, suggereert CNN.

  Je kat en hond, legt CNN uit, zullen net als jij insecten moeten eten, ervan uitgaande dat Klaus Schwab je toestaat ze in de toekomst überhaupt te houden.

  Bloomberg, een andere spreekbuis van de wereldwijde elite, sprong tegelijkertijd op de kar en drong er bij eigenaren van gezelschapsdieren op aan om hun huisdieren te laten sterven om inflatie te bestrijden.

  Hollywood-beroemdheid Emma Thompson is zelfs nog verder gegaan door eigenaren van gezelschapsdieren te vertellen hun eigen huisdieren op te eten om de zogenaamde klimaatcrisis te overleven.

  Het voorgestelde beleid stuitte op verontwaardiging door dierenrechtengroepen en eigenaren van gezelschapsdieren die beweren dat het onethisch en onnodig is. Velen zijn ook bezorgd over het gebrek aan overleg met eigenaren van gezelschapsdieren voordat een dergelijke drastische beslissing werd genomen.

  Ondanks de terugslag beweert het WEF dat deze maatregel nodig is, omdat het van mening is dat het verminderen van het aantal huisdieren over de hele wereld zal bijdragen aan het verminderen van de opwarming van de aarde en andere milieuproblemen veroorzaakt door overbevolking. Het beweert ook dat het beleid dierenmishandeling zal helpen verminderen, omdat het ervoor zorgt dat geen enkel huisdier wordt blootgesteld aan verwaarlozing of mishandeling.

  Het WEF is ook onder vuur komen te liggen vanwege het gebrek aan transparantie over de manier waarop dit initiatief werd voorgesteld en ontwikkeld. De organisatie heeft nog geen bewijs geleverd dat suggereert dat het euthanaseren van huisdieren een positief effect zal hebben op het milieu of dierenmishandeling zal bestrijden.

  Als u echter de afgelopen tijd aandacht hebt besteed aan het beleid van het WEF, zult u zich realiseren dat het hier niet echt om het redden van de wereld gaat. WEF-beleidslijnen hebben allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, degraderen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om alle geneugten van het leven weg te nemen en maximale pijn toe te brengen.

  De campagne om de mensheid te dwingen vlees op te geven en te leven van insecten en krekels is een goed voorbeeld. Een insider van het WEF gaf toe dat het gaat om ‘de menselijke ziel verpletteren’.

  Waarom zouden de boeren gezelschap van huisdieren in de dreigende dystopie mogen hebben als een manier om met de zielzuigende hopeloosheid en vervreemding om te gaan? Dat is waar  “ineffectieve en potentieel schadelijke” psychiatrische antidepressiva  voor zijn, gekkie.

  Dan is er de ontvolkingsdrang, die lange tijd een complottheorie was, maar nu volledig in de openbaarheid is. Ze proberen het niet eens meer geheim te houden.

  Volgens deze twee handlangers van het WEF zijn alle religieuze groeperingen tegen het World Economic Forum omdat religies “meer zielen” willen en het WEF “minder op de planeet wil”.

  Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moet het World Economic Forum hun sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

  Yuval Noah Harari, de rechterhand van Klaus Schwab, die een geschiedenis heeft van het hardop zeggen van het stille gedeelte, en vorige week gaf hij toe wat veel mensen al lang vermoedden.

  Volgens Harari, die zijn nieuwe boek aan het promoten was, is de grote politieke vraag van de 21e eeuw: “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

  En het is niet eens de eerste keer dat Yuval Noah Harari loslaat over hun plannen voor de mensheid. Hij verklaarde onlangs dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als achterhaald, nutteloos en overbodig beschouwt.

  De WEF-adviseur beoordeelde de wijdverbreide angst onder ‘ gewone mensen ‘ als zijnde geworteld in de angst om ‘ achtergelaten ‘ te worden in een toekomst die wordt geleid door ‘ slimme mensen’.

  Dergelijke angsten zijn gerechtvaardigd, volgens Harari, die namens de elites sprak en bevestigde : “We hebben de overgrote meerderheid van jullie gewoon niet nodig.”

  Natuurlijk is de mainstream gecoöpteerd door het World Economic Forum, en ze zullen proberen je te annuleren als je zinnig durft te zijn over een van deze kwesties. Volgens de mainstream anno 2020 is overgewicht gezond. De vaccins zorgen er niet voor dat mensen omvallen en sterven. En abortus is liefde.

  George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat ze ons zouden overtuigen dat oorlog vrede is. Wat had hij gelijk.

  Nu proberen ze ons ervan te overtuigen dat het euthanaseren van huisdieren een manier is om dierenmishandeling te verminderen.

  Alleen de tijd zal leren of dit controversiële beleid door landen over de hele wereld wordt overgenomen, maar één ding is zeker: eigenaren van gezelschapsdieren gaan niet ten onder zonder slag of stoot.

  En dat zouden ze ook niet moeten doen.

  Het World Economic Forum heeft een reeks huiveringwekkende waarschuwingen afgegeven aan de mensen van de wereld: draag uw soevereiniteit over aan de wereldwijde elite, of wacht een zekere dood.

  Deze op macht beluste kliek van miljardairs en politici heeft lang plannen gemaakt om de massa tot slaaf te maken, en nu zetten ze hun stap.

  Als we niet aan hun eisen voldoen, waarschuwt het WEF, zullen we een zeker noodlot tegemoet gaan. Ze beweren dat we alleen door onze vrijheid en autonomie aan de elite over te dragen, kunnen hopen de catastrofes die aan de horizon opdoemen te vermijden.

  Maar steeds meer mensen weigeren zich te onderwerpen aan de tirannieke eisen van het WEF. Dappere activisten en rebellen komen in opstand om terug te vechten tegen de wereldwijde elite, vastbesloten om koste wat het kost hun soevereiniteit te verdedigen, vastbesloten om hun families en degenen van wie ze houden te beschermen.

  Ga je mee in de strijd voor vrijheid, of huiver je van angst en onderwerp je je aan de eisen van de wereldwijde elite? De keuze is aan jou. Maar wat je ook doet, onderschat de gevolgen van je keuzes niet.

  Als je ervoor kiest om op te staan ​​en te vechten, welkom bij de kudde. Ik weet dat het soms donker en eenzaam kan voelen, maar de massa wordt wakker en de elite zal niet zo gemakkelijk de macht kunnen overnemen als ze dachten. Like en abonneer je op dit kanaal zodat we het nieuws kunnen blijven delen waar de mainstream niet aan durft te komen. En deel deze video alsjeblieft met iedereen waarvan je denkt dat ze ontvankelijk zijn om de waarheid te horen. Blijf sterk. We zullen dit gevecht winnen.

  Bron


  Zie ook:

  De Groot wil na halveren veestapel ook af van honden en katten: "D66 is knettergek geworden"


  0 reacties :

  Een reactie posten