Verpletterende speech bij boerenprotest: ‘Het is klaar met deze WEF-keffers’

Datum:
 • zaterdag 11 maart 2023
 • in
 •  Hulde aan de fakkelaars. 


  Robin de Boer 11-3--2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:09

  Hulde aan de fakkelaars. Een fakkel is het symbool van rede en brengt licht in de duisternis. In mevrouw Kaags geval liep de duisternis zelf naar het licht. Waarom zitten we in godsnaam opgescheept met een minister wier hart zo kil en leeg is als de koelkast van een bijstandsmoeder? Zo begon Camilla van der Burgt van armoedehulp Emmen zaterdag haar speech bij het boerenprotest.

  “Madam vreest een rechts, conservatief blok, maar ik vrees een D66 die stemmingen naast zich neerlegt en toewerkt naar een straatarme, boerloze, autoloze, krekel vretende en kou lijdende omvolking van ons mooie Nederland en dit moet stoppen!” riep ze.

  “Terwijl D66 spartelt als een duivel in een wijwatervat, waant de GroenLinkse Khmer van Paul Pot Rosenmöller zich God. De grootste fractie willen worden door de kieswet te overtreden, absurd!” vervolgde ze.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Schaam je kapot

  “Zijn de VVD-stemmers er al achter dat hun stem gaat naar Fahid, de dubbele paspoort-miet, die meent dat drinkwater voor onze kinderen geen absoluut recht is? Ga dat lekker in Pakistan verkondigen, eikel! Schaam je kapot!” sneerde ze.

  Dit kartel moet opzouten uit dat Binnenhof. Het is klaar met deze WEF-keffers, bonnetjesdieven, tassendragers en aartsleugenaars. Het is niet vreemd dat we deze overheid wantrouwen, het is pas vreemd als je dat nu nog steeds niet doet, benadrukte Van der Burgt.

  Tribunaal

  “In wat voor democratie worden EU-wetten zonder grondwettelijke basis doorgevoerd? Miss netkous Van Huffelen, ze zouden u voor het tribunaal moeten slepen!”

  “Woningnood, zorgnood, energienood, voedselnood, onze bestaanszekerheid valt weg. Reken daarom 15 maart met ze af lieve mensen en stem ze weg,” besloot ze.


  NineForNews.nl
  2 reacties :

  Anoniem zei

  De tekst is niet volledig boven opgeschreven. Het meest controversiële stuk is niet benoemd, juist waar iedereen over valt. Ik vind het een walgelijke tekst van iemand die volledig doorgedraaid is. Ze zit helemaal in haar eigen cocon en zit de wereld daarbuiten niet meer. Kokervisie.

  Anoniem zei

  Anoniem 1, er kunnen verschil van mening zijn over de tekst van die mevrouw al heb ik niet kunnen ontde3kken wat er niet van zou kloppen.
  Hoe vindt u dan de teksten van de doorgesnoven Hugo de Jonge of de waterval van leugens van de psychisch gestoorde Rutte en Kaag? Is dat wel in orde?

  Een reactie posten