‘Stikstof scheurt kabinet, provincies en het land’

Datum:
 • woensdag 8 maart 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Provincies keren zich tegen het regeringsbeleid.

   
  8-3-2023


  De stikstof gaat het kabinet, de provincies en de rest van het land scheuren, zegt SYP WYNIA in zijn gesprek met PIM VAN GAAL voor WWTV Wynia’s Week. WWTV is er ook als podcast [LINK].

  CDA en VVD nemen afstand van het kabinetsbeleid dat gedicteerd is door D66. Provincies keren zich tegen het regeringsbeleid. Als het kabinet op de been blijft, komt dat door angst voor Kamerverkiezingen, want ze staan allemaal op verlies. MARK RUTTE is al bezig met de toekomst, zegt Syp Wynia. Die heeft zijn agenda als premier al maanden ondergeschikt gemaakt aan zijn agenda als VVD-lijsttrekker. Nog nooit was hij zo vaak, zo actief in het buitenland. In eigen land duwt hij de echte concurrentie (die op rechts) uit beeld. Hij kiest voor de duels met PvdA/GL, die daar ook beter van worden. Maar ja, Rutte regeert al 11 jaar over links. Dat heeft hij liever. Wynia’s Week is er twee keer per week. Kijk op www.wyniasweek.nl Wynia’s Week wordt mogelijk gemaakt door de lezers, kijkers en luisteraars. Doe mee! https://www.wyniasweek.nl/doneren/ Hartelijk dank!

  Wynia's Week

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Rutte sloopt nederland economisch en stort een meervoudige afbraak beleid over ons. De mp zaait ook verdeling onder de bevolking. Elke bevolkingsgroep wordt geïndoctrineerd met, covid en de maatregelen, met vaccinatie en dwang. Woke is een nieuwe culti voor de minderheid en met name transgender transhumanisten. Scholen en bibliotheken en de ambtenaren worden geïndoctrineerd. Co2 maatregelen zijn inmens en treffen een groot aantal mensen zowel fanatieke voorstanders en tegenstanders, pensioen, oorlog,armoede etc
  Het maakt rutte niet uit linksom of rechtsom desnoods door de midden als hij maar de mp blijft.

  Een reactie posten