Pieter Omtzigt haalt VERNIETIGEND uit naar Rutte's regering: In 3 en half jaar 11 kinderen terug...

Datum:
 • woensdag 29 maart 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Fragment uit het debat van 29 maart 2023 over Tijdelijke wet uitwisseling persoonsgegevens UHP KOT.  29-3-2023  Fragment uit het debat van 29 maart 2023 over Tijdelijke wet uitwisseling persoonsgegevens UHP KOT. De inbreng van Pieter Omtzigt in eerste termijn. Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren Over Stichting blckbx Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan. Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou. Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continu├»teit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen. Steun je ons? Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren ---- Wil je op de hoogte blijven? Twitter - https://twitter.com/blckbxnews Telegram - https://t.me/blckbxtv Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck...


  BLCKBX

  2 reacties :

  Anoniem zei

  De zoekgeraakte kinderen zitten 100% zeker in het (satanische)pedofielen circuit anders is het niet te verklaren dat ze zoek zijn. Oud topambtenaar Joris Demmink weet er alles van. In Nederland komen we om in de ambtenaren die zorg dragen voor regels, wetten en de daarvoor bedoelde administratie en met deze kinderen is er opeens geen administratie? Het is in Nederland een ontzettend grote puinzooi en dat geldt werkelijk voor alles. Nog een paar jaar Rutte/Kaag en we zijn een derde Wereld land geworden.

  Bert zei

  Pietertje zou eens voor de aardigheid zijn eigen stemmingen en moties er eens bij moeten halen voordat hij weer ergens mee komt.
  Tegen het snel terug halen van de kinderen meen ik dat Pietertje ook tegen gestemd heeft.
  Zoals hij overal tegen stemt zolang het kartel dit vraagt, om dan later aan te komen met iets en er schande van spreekt.
  Hij heeft geen ongelijk maar het komt wel vrij schijnheilig over zo.
  Op deze manier wordt ik een beetje moe van Pietertje.
  Eerst tegen stemmen en daarna andere er op aanspreken klopt gewoon niet.

  Een reactie posten