Kijk: senator sloopt corrupte WHO, ‘suikeroom’ Bill Gates en ‘moordenaar’ Tedros

Datum:
 • vrijdag 24 maart 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Gates heeft de WHO gekocht en nu prijzen ze zijn producten aan.  Robin de Boer 24-3-2023


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:01

  Twitterbaas Elon Musk zei donderdag dat landen hun macht niet uit handen moeten geven aan de Wereldgezondheidsorganisatie. Toch is dat precies wat veel westerse landen doen.

  De Australische senator Malcolm Roberts zei in het parlement dat de WHO niet onafhankelijk is. De huidige suikeroom van de WHO is Bill Gates, die miljarden heeft verdiend aan zijn investeringen in dezelfde vaccins die de WHO promoot. Gates heeft de WHO gekocht en nu prijzen ze zijn producten aan. Zo simpel is het, zei de senator.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Moordenaar

  Aan het hoofd van de WHO staat Tedros Ghebreyesus, die eerder gezondheidsminister was van een terreurorganisatie genaamd het Bevrijdingsfront van Tigray, dat internationale hulp gebruikte om macht te kopen en vijanden te straffen, voegde hij toe.

  In regio’s die geen medicijnen ontvingen, braken in 2006, 2009 en 2011 cholera-epidemieën uit. Onafhankelijke onderzoekers hebben ontdekt dat Tedros medeplichtig was aan het lijden en de dood van talloze mensen. “Hij is een moordenaar. De WHO rot vanaf de kop,” zei Roberts.

  Onmenselijk

  Persbureau AP meldde onlangs dat medewerkers van de WHO meisjes en vrouwen hebben uitgebuit tijdens de recente ebola-uitbraak in Congo. “Onmenselijk.” Minstens 83 medewerkers maakten zich schuldig aan misbruik, waaronder verkrachting en gedwongen abortussen. De slachtoffers waren in sommige gevallen slechts 13 jaar oud.

  De WHO weigerde de daders te ontslaan. Tedros vindt het allemaal prima. En aan deze organisatie willen veel landen al hun macht geven.

  NineForNews.nl
  1 reacties :

  Anoniem zei

  Een lekker gezelschap bij de WHO. De zogenaamde weldoener Bill Gates moeten ze per direct oppakken en berechten en in zijn kielzog de rest van de WHO criminelen waaronder onder meer Rutte, Kaag en Hoekstra. Na veroordeling hun straf laten uitzitten in Congo.

  Een reactie posten