331 zeelieden op 62 schepen zitten al meer dan een jaar vast in Oekraïense havens. 

24-3-2023Een arts die herhaaldelijk expliciete foto’s stuurde naar studentes geneeskunde is schuldig bevonden aan ernstig wangedrag tijdens een hoorzitting van de Medical Practitioners Tribunal Service. De arts vroeg het GMC hem zijn titel ‘dokter’ te ontnemen en zei dat hij nooit meer geneeskunde zou beoefenen. Maar het MPTS besloot dat schrapping van zijn naam uit het medisch register niet proportioneel zou zijn. Hij werd voor 12 maanden geschorst. Aan de andere kant werden artsen die de waarheid vertelden over de covid-19 fraude blijkbaar met enthousiasme uit het medisch register geschrapt. Ik ken zo’n arts die al vier jaar uit het medisch register is geschrapt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Kankerpatiënten in het VK wachten langer dan ooit op behandeling in het VK. Het percentage kankerpatiënten dat binnen twee maanden na verwijzing (de zeer bescheiden doelstelling) met een behandeling begint, ligt nu rond de 60%. Duizenden en duizenden patiënten sterven omdat zij, hoewel de diagnose is gesteld, niet zijn behandeld. Ondertussen zijn artsen en verpleegkundigen druk in de weer met de gebrekkige en volstrekt nutteloze PCR-test om miljoenen patiënten verkeerd te diagnosticeren, zodat de covid-cijfers omhoog kunnen worden gemasseerd.

De oorlog tussen de NAVO en Rusland (laten we eerlijk zijn, alstublieft) heeft er volgens de Internationale Scheepvaartkamer toe geleid dat 331 zeelieden op 62 schepen al meer dan een jaar vastzitten in Oekraïense havens. Het is niet onbekend dat reders schepen in de steek laten en bemanningen achterlaten zonder geld of enige hoop op ontsnapping van hun schip. Een zeeman zat vier jaar vast op een verlaten vrachtschip in Egypte. Een plaatselijke rechtbank besloot dat hij de wettelijke voogd van het schip was. Hij moest om de paar dagen naar de kust zwemmen om zijn mobiele telefoon op te laden.

Het doet mij genoegen dat mijn recente aanval op ESG [Environmental, social, and corporate governance] productief is geweest. Maar ondanks het verzet van beleggers (waarvan de overgrote meerderheid geen moer geeft om ESG) dwingen veel van ’s werelds grootste vermogensbeheerders overheidsbedrijven nog steeds om kennis te nemen van economische, sociale en bestuurlijke kwesties (ESG). Bedrijven worden gedwongen om klimaatmaatregelen te nemen, kennis te nemen van diversiteitskwesties en te decarboniseren. Het resultaat is dalende bedrijfswinsten zonder enige goede reden. ESG maakt bedrijven, spaargelden en pensioenen kapot. Ondertussen bleek onlangs uit een studie dat ESG de economie nog steeds belemmert door de efficiëntie te ondermijnen. Zo worden in Duitsland aan kleine bedrijven die aan de staalindustrie leveren bankleningen geweigerd. En wordt kapitaal toegewezen volgens krankzinnige politiek correcte regels in plaats van vanwege een mogelijk goede investering.

Ik heb medelijden met boeren die niet begrijpen dat ze heel bewust uit hun bedrijf worden gezet. Velen zijn in de war en denken dat hun regering slechts incompetent is. Niet dus. Het plan is om landbouwbedrijven volledig te laten verdwijnen. Het is alleen jammer dat de boeren het licht nog niet hebben gezien en niet begrijpen hoe dicht we bij de Grote Reset zijn en een wereld waarin iedereen niets anders eet dan in het laboratorium gemaakt voedsel (waarvan het meeste is geproduceerd door Bill Gates, de vriend van Jeffrey Epstein en financieel medewerker van de BBC.

Ik vermoed dat beleggers in de toekomst waarschijnlijk zullen moeten vertrouwen op dividenden die worden uitgekeerd door de bedrijven waarin zij beleggen – in plaats van op vermogenswinst.

Als we de oorlog die we voeren tegen de samenzweerders en hun handlangers verliezen, betekent dat dat we hebben verloren van Blair, Schwab en Matt Hancock. Dat is toch ondenkbaar.

Kernenergie is “groen” bevonden – samen met het kappen van bomen en het verbranden van gas. Alleen kolen en olie zijn nog niet als “groen” en aanvaardbaar aangemerkt. En ik zou er om wedden dat die twee op de lijst van aanvaardbare energiebronnen komen.

Het wetsontwerp inzake economische criminaliteit en transparantie van ondernemingen zal een nieuwe laag van controles en voorschriften toevoegen waaraan wij ons allemaal zullen moeten houden wanneer wij geld uitgeven, een creditcard gebruiken of geld van A naar B verplaatsen.

Henry Kissinger zegt dat de technologie achter chatbots met kunstmatige intelligentie de menselijke kennis opnieuw zal definiëren, de manier waarop wij de werkelijkheid waarnemen zal veranderen en de politiek en de samenleving zal reorganiseren. Dankzij de instemming van Kissinger weten we nu dus zeker dat chatbots een slechte zaak zijn.

Het kwaadaardige YouTube haalde vorig jaar 29 miljard dollar aan reclame binnen. Iedereen die video’s maakt voor YouTube helpt de kwaadaardige reus groter en rijker en machtiger en gevaarlijker te worden. Het goede nieuws is dat YouTube in Amerika wordt aangeklaagd door de familie van een vrouw die werd doodgeschoten tijdens een ravage door terroristen in Parijs. De familie beweert dat YouTube bepaalde gebruikers illegaal video’s van de militante groepering Islamitische Staat heeft aanbevolen. Als YouTube verliest, kan de kwaadaardige site worden overspoeld door een storm van dagvaardingen. We kunnen alleen maar hopen. De wereld zou een oneindig veel betere plek zijn zonder YouTube.


De inflatie is nu absurd hoog, en dat zal waarschijnlijk zo blijven, en het onvermijdelijke gevolg zal zijn dat mensen meer van hun geld zullen uitgeven en minder zullen sparen. Dit zal leiden tot stijgende rentetarieven omdat banken en regeringen moeite hebben om mensen met een beetje geld over te halen het bij hen op deposito te zetten.

De waarheid over de huizenprijzen in het VK zal nog maanden op zich laten wachten. Het duurt nu 150 dagen voordat een huis wordt verkocht en meer dan een half jaar voordat de huizenprijzen in de officiële statistieken verschijnen. We zullen de waarheid over de crash van de huizenprijzen pas in de herfst van 2023 kennen. Ondertussen zullen makelaars liegen en iedereen vertellen dat de huizenmarkt fantastisch is.  Hetzelfde geldt wereldwijd.

De wereld zou een betere plek zijn als bedrijven werden belast op basis van waar hun producten worden verkocht – in plaats van waar hun producten worden gemaakt.

De slechte economische groei van het VK wordt toegeschreven aan Brexit. De groei van het VK sinds Brexit is echter even groot als die van Duitsland, dat voor zover ik weet nog steeds lid is van de Europese Unie.

Er moest altijd een nieuwe nep-pandemie komen. Ze deden het goed met de eerste en zullen een volgende niet kunnen weerstaan. De volgende nep-pandemie zal natuurlijk afkomstig zijn van vogels of dieren en zal een excuus zijn om vee te vernietigen, boerderijen te sluiten en mensen de stad in te jagen. Ook huisdieren zullen worden gedood. Vergunningverlenende instanties zullen de chips in huisdieren gebruiken om honden en katten op te sporen en te vernietigen. Wie zijn dierenvoer met een kredietkaart koopt, is gemakkelijk op te sporen. Lockdowns en maskers komen terug (ook al weten we dat ze niet werken) en er komt een nieuw wondervaccin. Of misschien twee nieuwe wondervaccins.

De ouderen, die al in het nauw gedreven en rechteloos zijn, zullen door de Z-generatie en de millennials als afval behandeld blijven worden.

Een recent rapport suggereerde dat de gezondheidszorg in Oekraïne beter is dan die in het Verenigd Koninkrijk. Natuurlijk is dat zo. Er is geen gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk.

Studenten aan de Greenwich University (nee, daar had ik ook nog nooit van gehoord) worden beschermd door speciale briefjes die hen van tevoren waarschuwen voor dingen in het werk van schrijvers als Jane Austen die zij verontrustend zouden kunnen vinden. (Echt? Jane Austen?) De Universiteit van Kent heeft studenten opgedragen niet naar christelijke namen te verwijzen. De universiteit van Brighton heeft studenten opgedragen om de kerstvakantie aan te duiden als “de winterslotperiode” om te voorkomen dat iemand zich beledigd voelt. De jeugd van tegenwoordig is ongelooflijk gevoelig – maar, vreemd genoeg, perfect in staat om hun eigen beledigende meningen te uiten.

Het spijt me dat ik u dit moet vertellen, maar Groot-Brittannië is helemaal kapot. Totaal, volkomen, compleet en definitief kapot. En de artsen, verpleegkundigen, metrobestuurders, BBC-personeel, treinbestuurders, ambtenaren en andere stakers gedragen zich allemaal dom en egoïstisch. Duizenden vakbondsleiders over de hele wereld lijken mij overwegend woke, communistisch en vastbesloten om alles te vernietigen – om ons mee te nemen naar de Grote Reset. En de stakers, die niet beseffen dat ze worden gebruikt als pionnen in een veel groter spel, brengen het einde nog sneller dichterbij. (De rol van communisten in de Britse samenleving wordt onderschat. Ongelooflijk. Ten minste één angstzaaiende hoge adviseur van de Britse regering is lid van de communistische partij).

In het Verenigd Koninkrijk verhoogde de minister van Financiën het bedrag dat grootverdieners in hun pensioenfonds kunnen storten. Het doel zou zijn om gepensioneerden – met name artsen – weer aan het werk te krijgen. Nou, het zal niet werken met artsen – om twee redenen. Ten eerste zijn artsen die met pensioen zijn gegaan hun vergunning kwijt – en door de idiote regels van de General Medical Council (vastgesteld door krankzinnige ambtenaren) is het vrijwel onmogelijk om die vergunning weer terug te krijgen. Ten tweede hebben de gepensioneerde artsen hun praktijk verlaten. Hoeveel 60-jarige huisartsen zullen solliciteren naar een baan als huisarts in opleiding? Hoeveel 60-jarige chirurgen zullen proberen een ander consult te krijgen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram