Zweden gooit 8,5 miljoen doses covid-vaccins weg

Datum:
 • dinsdag 14 februari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • ..... de mensen willen ze niet meer. De mensen zijn ziek en moe van deze rommel en gevaarlijke injecties.  13-2-2023


  Zweden gooit 8,5 miljoen doses covid-vaccins weg


  Eindelijk hebben we goed nieuws, deze keer uit mijn eigen land Zweden. Slechts enkele weken na een grote conferentie  in Stockholm, waar topartsen waarschuwden voor de gevaren van de mRNA-vaccins, komt het nieuws naar buiten dat Zweden bijna 8,5 miljoen doses van de covid-vaccins heeft weggegooid, schrijft Peter Imanuelsen.

  Dat betekent dat ongeveer 1/5 van alle covid-vaccins die Zweden heeft gekocht, is vernietigd. De kosten voor de belastingbetaler van het kopen van deze injecties om ze vervolgens weg te gooien bedroegen maar liefst 144 miljoen dollar. Dat is geld dat weggegooid is omdat de staat iets heeft gekocht dat de mensen niet willen.

  En ze geven zelfs toe dat de reden waarom ze gedwongen waren om al deze doses weg te gooien, is omdat de mensen ze niet meer willen. De mensen zijn ziek en moe van deze rommel en gevaarlijke injecties.

  Het lijkt erop dat de mensen wakker zijn geworden en zich hebben gerealiseerd dat de “complottheoretici” gelijk hadden.

  De Zweedse staatsradio interviewde een 43-jarige vrouw op straat om haar te vragen waarom ze haar doses niet had genomen zoals aanbevolen door de staat.

  “Vrouw: Ik heb drie keer covid gehad en het was geen enkel probleem zonder vaccin, het is iets dat ze hebben ontwikkeld dat ik niet vertrouw.

  Verslaggever: Is er enige informatie die u op andere gedachten kan brengen?

  Vrouw: Nee. Jaren. Als de jaren komen en gaan en ik zie wat er gebeurt met alle gevaccineerden, dan misschien. Maar nu nog niet.”

  Wat een slimme vrouw. Ze denkt zelf na en gebruikt haar hersenen. Ze wil niet de proefpersoon zijn van Pfizer.

  Deze injecties zijn geen traditionele vaccins. Het is een gloednieuwe gentherapie-technologie waarover geen veiligheidsgegevens op lange termijn bestaan. Elke persoon die de injecties nam, was een proefpersoon. We weten niet wat er met hen gebeurt in de komende 5 of 10 jaar.

  Hopelijk komt het goed met ze. Maar helaas zien we meer en meer bewijzen van mensen die plotseling sterven en massale oversterftecijfers die toevallig samenvallen met de uitrol van deze injecties.

  We weten dat ze myocarditis kunnen veroorzaken en ook menstruatiebloedingen bij vrouwen en nog veel meer.

  Ik heb veel getuigenissen ontvangen van lezers over de gevolgen van deze injecties, u kunt hun verhalen hier lezen:

  Stories of HORRIBLE mRNA side effects

  Ik heb een vrij groot lezerspubliek op social media (meer dan 700.000 in totaal), dus besloot ik mijn volgers te vragen of zij bijwerkingen hebben ondervonden, of iemand kennen die bijwerkingen heeft ondervonden na het nemen van de covid mRNA-vaccins.

  Zweden heeft nu dus enorme hoeveelheden vaccindoses weggegooid, gekocht met belastinggeld. Geld dat rechtstreeks in de zakken van Pfizer en Moderna is verdwenen. U heeft hiervoor betaald en Pfizer is rijk geworden.

  Eigenlijk is het een vorm van socialisme/fascisme. De staat neemt uw geld om het aan de rijken en elite te geven.

  We zagen dit tijdens de pandemie. Het was een enorme overdracht van rijkdom, de rijken werden rijker dan ooit, terwijl de mensen armer werden.

  Vergeet nooit wat ze deden.


  Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER


  0 reacties :

  Een reactie posten