Video: De echte waarheid over de dood van Yannick Verdyck

Datum:
 • donderdag 16 februari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 •  Op 28 september vorig jaar voltrok zich een drama voor ‘wakker’ Vlaanderen.  Robin de Boer 16-2-2023  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:38

  Op 28 september vorig jaar voltrok zich een drama voor ‘wakker’ Vlaanderen. Die dag werd de 36-jarige Yannick Verdyck in zijn woning in het Belgische Merksem in koelen bloede doodgeschoten door een arrestatieteam van de politie.

  Yannick, een goudhandelaar, had geen strafblad, was niet voortvluchtig en er bestond geen officiële aanklacht tegen hem. Desondanks werd midden in de nacht zijn deur ingetrapt, en werd hij ter plekke gedood.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Compleet verzonnen verhaal

  Je zou verwachten dat een dergelijke gebeurtenis op veel verontwaardiging zou stuiten, maar de media schilderden Yannick af als ‘extreemrechtse complotdenker’.

  Volgens de media had hij de aandacht van de autoriteiten getrokken omdat hij een aanslag zou willen plegen op de Belgische overheid. Dit is een compleet verzonnen verhaal, want Yannick had helemaal geen slechte intenties. Nadien heeft men dit in de pers ook moeten toegeven, maar eerherstel kwam er nooit.

  Corrupte Belgische overheid

  Om heel de situatie te verduidelijken, had Compleetdenkers een gesprek met zijn beste vriend Erik Geenen. Tijdens het gesprek worden ook andere schandalen aangehaald, want Erik strijdt al jaren tegen ‘de corrupte Belgische overheid en het wanbeleid bij de Nationale Bank van België’.

  Erik legt uit wat voor een zachtaardig en goed persoon Yannick was. Hij gaat ook dieper in op de omstandigheden waarin Yannick werd vermoord.
  1 reacties :

  Anoniem zei

  We leven in zogenaamd beschaafde EU landen, maar hoe beschaafd is een land waar zonder geldige reden een man wordt neergeschoten en pas 1 uur later overlijdt aan zijn schotwonden? Bij mij komt het over als moord, al of niet met voorbedachte rade en dat van een Overheid. Het is tegenwoordig niet meer te bevatten hoe in en in slecht onze maatschappij is geworden.

  Een reactie posten