PVV-leider Geert Wilders: 'Rutte heeft niets bereikt op Europese Top. Alleen blala, overspoeling door asielzoekers blijft'

Datum:
 • zaterdag 11 februari 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De grenzen blijven wagenwijd open, geen asielstop, geen verdrag gewijzigd of opgezegd, geen handhaving Dublin, helemaal niets. 


  Michael van der Galien 11-2-203


  PVV-leider Geert Wilders: 'Rutte heeft niets bereikt op Europese Top. Alleen blala, overspoeling door asielzoekers blijft'

   Geert Wilders vindt dat Mark Rutte totaal gefaald heeft op de Europese Top. De VVD-premier zou daar wel even afdwingen dat er een ander EU-beleid zou komen wat betreft immigratie... maar slaagde daar niet in. "Een hoop blabla," zegt Wilders, maar het resultaat is dat het doorgaat zoals voorheen. Onbeperkte massa-immigratie van kansloze avonturiers die zich voordoen als 'vluchtelingen.'

  Bij de Europese Top zou Rutte wel even voor wat veranderingen zorgen. Oh ja, hij ging er met gestrekt been in. Nederland heeft een machtige positie. Aanpakken die hap. Een einde aan de open grenzen. Houdt die massa-immigratie maar voor je. Yes!

  Het resultaat? Niks. Hij kreeg letterlijk niets van zijn 'Europese partners.' Want de EU wil massa-immigratie - de EU eist massa-immigratie, zonder welke beperkingen dan ook. En Nederland heeft dat maar te slikken.

  Geert Wilders reageert hier woedend op.

  "Rutte heeft NIETS bereikt op de Europese Top," stelt de PVV-leider terecht op Twitter. "De grenzen blijven wagenwijd open, geen asielstop, geen verdrag gewijzigd of opgezegd, geen handhaving Dublin, helemaal niets. Alleen veel blabla. Nederland blijft overspoeld worden door asielzoekers."

  Geert Wilders woest op Rutte: 'Hij heeft niets bereikt op de Europese Top! Grenzen blijven wagenwijd open'

  Dit klopt natuurlijk helemaal. En nee, het komt niet als een verrassing. Toen Rutte naar de top afreisde wist hij van tevoren ook dat het resultaat al vast lag.

  Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

  Waarom hij het spel dan toch zo speelde? Omdat hij graag een theaterstukje ophangt. Zo wil hij rechtse Nederlanders de indruk geven dat hij onze zorgen serieus neemt - maar dat hij er helaas weinig aan kan doen. Het ligt niet aan hem! Het ligt aan Brussel. Jammer, maar helaas. Jeetje, wat vervelend. Maar ja, wat doe je eraan he?

  Natuurlijk ligt het antwoord voor de hand: Nexit. Dát is de echte oplossing voor dit probleem - en voor een hele hoop andere problemen erbij, waaronder de torenhoge inflatie door het onbeperkt bijdrukken van eurobiljetten door de Europese Centrale Bank (ECB).

  Volg mij op Twitter.


  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten