Pijpleiding onthullingen: Niet slechts een kwestie van eer

Datum:
 • donderdag 16 februari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • .....de opheldering over het Amerikaanse staatsterrorisme komt uit de VS zelf! 
  Pijpleiding onthullingen: Niet slechts een kwestie van eer


  (Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

  Elk lid van de huidige Duitse regering moet vanaf nu bij elk openbaar optreden voor kiezers rekening houden met vragen naar de daders en ook het medeweten van de terroristische aanslag op de Nord Stream pijpleidingen in de Oostzee. En het is de plicht van iedere echte oppositie in Duitsland om dit onderwerp, ondanks het hardnekkige zwijgen van alle vooraanstaande media, niet te laten rusten tot de waarheid niet meer te verdoezelen is.

  Dat is niet alleen maar een kwestie van nationale eer, waardigheid en zelfrespect – allemaal vreemde woorden voor gecorrumpeerde, ideologisch besmette figuren zoals Scholz, Baerbock, Lindner, Merz en hun aanhang. Het is ook de sleutel tot de bevrijding uit de stalen boeien van de nog altijd wijdverbreide naïeve vertrouwen in de VS in vooral het westelijke Duitsland. Bovendien is het de enige manier om op langere termijn de omslag van dit historisch te verontschuldigen vertrouwen in een algemeen antiamerikanisme te verhinderen.

  Bij alle terechte woede op de nauwelijks nog te betwijfelen daderschap van de Biden-regering mag niet vergeten worden: de opheldering over het Amerikaanse staatsterrorisme komt uit de VS zelf! Want er moeten daar hoge kringen zijn, die het niet eens waren met deze unieke gewelddaad tegenover een geallieerde staat en zich daarom tot de journalistieke onthullingsicoon Seymour Hersh gewend hebben. Voor de patriottische oppositie in Duitsland biedt zich nu de unieke gelegenheid om met de vraag naar het daderschap in de Oostzee het masochistische VS-vazalschap in de kern te teisteren.

  Daarvoor moeten de nauw met elkaar verbonden trans-Atlantische samenwerkende politieke groepen in het Duitse machtscomplex bang zijn. Ze moeten ook daarom bang zijn, omdat de economische gevolgen van het opblazen van de pijpleidingen alle Duitsers, zelfs de rijken en welgestelden, veel geld kost, boor de grote massa echter verbonden is aan een schokkend welvaartsverlies. Wie met eer of waardigheid niets kan of wil aanvangen: met de toestand van de eigen materiële situatie moet zich noodgedwongen iedereen bezighouden.

  Ik beloof mijn lezers bij dit onderwerp niet te rusten tot de waarheid over het daderschap en medeweten van het gebeuren in de Oostzee onherroepelijk is.

  Bron:
  pi-news.net
  Door: Wolfgang Hübner

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)


  Zie ook: 

  Extreme uitstoot door aanslag op Nord Stream: Waarom zwijgen de milieuactivisten?


  0 reacties :

  Een reactie posten