Wopke Hoekstra zegt Kamerdebat af wegens verplichtingen bij praatclubje – “Reden om deze minister af te zetten wegens minachting voor de Nederlandse democratie”

Datum:
 • dinsdag 3 januari 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Volgens Gert-Jan Segers was het slechts een praatclubje.


  3-1-2022


  Volgens Mark Rutte faciliteerde het WEF slechts de omgeving waarin staatshoofden en ministers van verschillende landen konden overleggen met internationale figuren, een soort AirBnB die de kamers reserveert voor de overnachtingen.

  Nu is de aanwezigheid bij dat praatclubje kennelijk verplicht en stelt Wopke Hoekstra dat dat belangrijker is dan zijn aanwezigheid in het Nederlandse parlement, het belangrijkste orgaan in onze ‘democratie’.

  “Bizar dat een minister een debat met de Kamer niet bijwoont vanwege het WEF”, laat Caroline van der Plas van BBB weten, “Een middelvinger naar de burgers in Nederland”.

  Het FvD waarschuwt al jaren voor het WEF, maar de PVV komt eindelijk ook uit zijn comfortabele winterslaap.

  Ministers die geacht worden voor Nederland te werken, werken voor een buitenlandse organisatie waar ze in het geheim overleggen hoe ze Nederland verder gaan slopen.

  “Reden om deze minister af te zetten wegens minachting voor de Nederlandse democratie”, meldt journalist Joost Niemöller, die wijst op de verplichtingen die Nederlandse ministers hebben.

  “Ministers zijn gezamenlijk en apart verantwoording aan het parlement schuldig voor het doen en laten bij de vervulling van hun taken.”


  Dessident


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

     0 reacties :

  Een reactie posten