Schokkende documenten vrijgegeven over corona als militaire operatie: het is erger dan je denkt, veel erger

Datum:
 • maandag 16 januari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Alles wat ons verteld is, was politiek theater.


  Robin de Boer 16-1-2022

   

  Luister naar dit artikel

  NineForNews.nl
  00:00 / 02:35

  Schokkende documenten die zijn vrijgegeven, laten zien dat het Amerikaanse ministerie van Defensie – het Pentagon – vanaf het begin de leiding had over een militaire operatie die wij kennen als de ‘coronapandemie’.

  Alles wat ons verteld is, was politiek theater. Zelfs het goedkeuringsproces rond de ‘vaccins’. Het was puur theater.

  Toen voormalig farmabestuurder Sasha Latypova deze documenten boven water kreeg, was ze enorm geschokt. Via een Wob-verzoek kreeg ze toegang tot zo’n 400 schimmige contracten die het Amerikaanse ministerie had afgesloten met betrekking tot de ‘coronamaatregelen’, waaronder de ‘vaccins’.

  Vaccins zijn officieel ‘countermeasures’

  De klinische proeven met de coronavaccins waren niet echt, onthullen de stukken. Het blijkt dat er voor corona stilletjes wetten zijn aangenomen die stellen dat klinische proeven niet vereist zijn.

  De proefpersonen waren in de veronderstelling dat ze deelnamen aan vaccinonderzoek, maar dat was niet het geval. Ze zijn misleid, stelt Latypova in gesprek met Clayton Morris. Slechts enkele mensen aan de top weten dat het één grote zwendel is. Gewone medewerkers zijn in het duister gehouden.

  De vaccins zijn bovendien geen vaccins, maar staan te boek als ‘countermeasures’ oftewel tegenmaatregelen, die worden ingezet tegen de bevolking.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Prototypes

  Latypova ontdekte aan de hand van de contracten en andere documenten dat men al in 2012 of 2013 is begonnen met het plannen van deze militaire operatie. Zo werd bijvoorbeeld in 2013 ‘Pandemic Enterprise’ opgericht, waar 10 hoofden van federale agentschappen bij betrokken waren, waaronder het ministerie van Defensie en de FDA. Ze hielden zich vooral bezig met het bedenken van manieren om alles geheim te houden.

  Ze verdoezelen militaire activiteit onder het mom van een ‘gezondheidscrisis’, aldus Latypova, die toevoegt dat ‘tegenmaatregelen’ geen farmaceutische producten zijn. “Dat is een hele andere categorie.” Ze werden door Defensie besteld als ‘prototypes’. Mensen werden vervolgens massaal geïnjecteerd met deze ‘prototypes’. Het doel hiervan laat zich raden.

  NineForNews.nl

  0 reacties :

  Een reactie posten