Schandalig: ON! Blijft doelwit van heksenjacht - Volgende week derde sanctie verwacht!

Datum:
 • zaterdag 28 januari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • "De heksenjacht op @ongehoordnedtv gaat door,"...


  28-1-2023  Schandalig: ON! Blijft doelwit van heksenjacht - Volgende week derde sanctie verwacht!

  Op Twitter heeft Raisa Blommestijn terecht stelling genomen tegen de zoveelste aanval van de zittende macht - in de politiek én in de media - op Omroep ON!, de enige échte recalcitrante omroep van ons land. Er komt namelijk een derde sanctie aan. En dat betekent dat ON! gewoon uit het bestel gegooid kan worden - en dus feitelijk.

  "De heksenjacht op @ongehoordnedtv gaat door," schrijft Blommestijn. "Bronnen binnen Hilversum verwachten volgende week een derde sanctie wegens 'stelselmatige overtredingen in het tweede seizoen'. Het is duidelijk: kritiek op de zittende macht is niet toegestaan. Dit bewijst juist hoe hard ON nodig is."

  Raisa Blommestijn heeft geen ongelijk. De heksenjacht op Omroep ON! gaat door en het is duidelijk dat kritiek op de zittende omroep niet is toegestaan. Bronnen binnen Hilversum verwachten volgende week een derde sanctie voor "stelselmatige overtredingen in het tweede seizoen. Dit geeft duidelijk aan hoe hard ON nodig is.

  ON! is een baken van hoop voor hen die de status quo zat zijn. Het biedt een alternatieve kijk, een die niet bang is om het op te nemen tegen de machthebbers. Het is een stem van verschil van mening, en het is essentieel voor onze democratie.

  Helaas zijn de machthebbers vastbesloten ON het zwijgen op te leggen! Ze hebben de omroep bestookt met sancties en andere vormen van intimidatie. Dit is een aanval op onze vrijheid van meningsuiting en daar moet een eind aan komen.

  Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

  We moeten opkomen voor ON! We moeten onze stem laten horen en eisen dat de autoriteiten stoppen met hun heksenjacht op deze vitale omroep. We mogen onze stemmen niet tot zwijgen laten brengen. We moeten ervoor zorgen dat ON! een alternatief perspectief kan blijven bieden voor de reguliere media.

  Het is tijd dat we ons uitspreken en opkomen voor onze vrijheid van meningsuiting. Laten we ervoor zorgen dat ON! niet het zwijgen wordt opgelegd. Laten we ervoor zorgen dat onze stemmen worden gehoord.

  DDS

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Als ze verwijderd worden, moet ON het voorbeeld van Auf1.tv uit Oostenrijk volgen.

  Een reactie posten