Luchtvaartautoriteiten voeren stilletjes grote verandering door: ‘We moeten ons ernstig zorgen maken’

Datum:
 • donderdag 19 januari 2023
 • in
 • Categorie: , ,
 • Dat houdt in dat piloten met hartschade gewoon mogen vliegen.


  Robin de Boer 19-1-2023   Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:00

  In de luchtvaartwereld is iets opmerkelijks gebeurd. Er is bovendien vrijwel geen ruchtbaarheid aan gegeven. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft de criteria voor ECG-afwijkingen aanzienlijk verruimd. ECG staat voor elektrocardiogram, in de volksmond ook wel een ‘hartfilmpje’ genoemd.

  Dat houdt in dat piloten met hartschade gewoon mogen vliegen. De FAA heeft de grote verandering in oktober vorig jaar stilletjes doorgevoerd, kort nadat het vaccin werd verplicht. Waarom?

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Verbijsterend

  Vliegerarts Theresa Long waarschuwde in de show van Tucker Carlson dat de verandering er niet voor gaat zorgen dat vliegen veiliger wordt. Sterker nog: mensen lopen nu meer gevaar als ze gaan vliegen, stelde Long. “Het ondermijnt de luchtvaartveiligheid.”

  “Dit is verbijsterend,” reageerde Carlson. Hij vroeg de FAA om een reactie en kreeg te horen: “Wij volgen standaardprocedures gebaseerd op data en wetenschap.” Wat dat ook moge betekenen.

  50 miljoen

  Carlson verwees naar een artikel dat techondernemer Steve Kirsch hierover heeft geschreven op Substack. Volgens Kirsch moeten we ons ‘ernstig zorgen maken’. “Dit is buitengewoon. De FAA had gehoopt dat niemand het zou merken.”

  In de ogen van Kirsch geeft de Amerikaanse overheid hiermee stilzwijgend toe dat het coronavaccin de harten van veel piloten heeft beschadigd. Hij schat dat tenminste 50 miljoen Amerikanen hartschade hebben opgelopen als gevolg van de coronaprik.

  “Zo kun je cardiale problemen bij piloten ook aanpakken,” zegt neuroloog Jan Bonte sarcastisch.

  (Video verwijderd? Klik hier...)  0 reacties :

  Een reactie posten