Insiders Wereld Economisch Forum uiten bezorgdheid over Klaus Schwab, zeggen dat hij “volledig onberekenbaar” is

Datum:
 • maandag 23 januari 2023
 • in
 • Categorie: ,
 • Volgens de groep “is er niet veel toekomst voor het WEF na Klaus” omdat er geen duidelijke opvolger is.


  23-1-2022


  Huidige en voormalige leden van het globalistische Wereld Economisch Forum (WEF) uiten kritiek op de oprichter van de controversiële organisatie, meldde The Guardian woensdag.

  Wij zijn een groep huidige en voormalige werknemers van het WEF. We willen onze rol spelen in het bevorderen van het debat over de rol die deze organisatie in de wereld speelt”, aldus de groep insiders, volgens het bericht van 18 januari.

  “Klaus staat al 52 jaar aan het roer van het WEF,” vervolgde de groep. “Toen hij geboren werd, bestonden 122 van de huidige 195 staten in de wereld nog niet eens.”

  Volgens de groep maakt Schwabs langdurige rol hem “volledig onberekenbaar voor iedereen binnen en buiten de organisatie“.

  Ondanks het feit dat de WEF-insiders die contact hebben opgenomen met de krant hun bezorgdheid openbaar hebben gemaakt, willen zij anoniem blijven, naar verluidt uit vrees voor mogelijke tegenacties, meldt LifeSite.

  De groep stelt ook dat “er geen toekomst is voor het WEF na Klaus“, deels wegens het ontbreken van “een duidelijke opvolger” voor de rol van voorzitter en deels wegens vermeende interne conflicten binnen de hogere leiding.

  Een woordvoerder van het WEF probeerde de beweringen over zijn bestuur echter van de hand te wijzen door de krant te vertellen dat zijn “raad van trustees beslist over alle toekomstige benoemingen van institutioneel leiderschap“, en eraan toe te voegen dat het WEF “een sterke institutionele bestuursstructuur heeft om ervoor te zorgen dat het zijn missie volledig kan blijven ondersteunen“.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:

   

  DissidentNL

  bb

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Klaus Swab is net zo krankzinnig en is tot net zo veel, of zelfs meer, in staat als Adolf Hitler. Mensen waarvan je verwacht dat ze dat wel zullen begrijpen omdat ze geacht worden over een zekere mate van intelligentie te beschikken, lopen als een stel gestoorde gekken achter die psychisch gestoorde gek aan. Bestuurlijk Nederland, de EU en eigenlijk de gehele Westerse wereld is met dat Virus behept en dat stopt niet voordat er honderden miljoenen mensen in een aanstaande oorlog zijn omgekomen.

  Van Alphen zei

  Anoniem 1, Daarom is Geschiedenisles op school zo belangrijk. We hebben altijd geleerd dat de Geschiedenis zich herhaalt en gedurende een aantal jaren zien we dat de agressie van de VS, uitgezonderd de periode Trump, geen grenzen kent, daarom herschrijft Extreem Links de Geschiedenis. Dat het allemaal ongestraft kan komt door de zeer grote invloed van de Extreem Linkse Media die keer op keer hele of halve waarheden verkondigt. Als de NOS op het nieuws nou eens een keer de waarheid zou verkondigen over de diverse onderwerpen zoals: Corona, Oekraïne, Klimaat, Migranten en de kosten daarvan, dan zullen heel veel reeds ingeslapen mensen wakker schrikken en zich afvragen hoe ze zich jarenlang hebben kunnen laten indoctrineren. Maar helaas, heel veel mensen gedragen zich gelijk kuddedieren, ze leren het nooit. Het zal wel gebrek aan moed, intelligentie, of/en gebrek aan karakter zijn. .

  Een reactie posten