BREAKING: De Wereldgezondheidsorganisatie onderschrijft de lijst met potentiële ernstige bijwerkingen van mRNA-injectie:

Datum:
 • maandag 2 januari 2023
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  100% van de DEATHVAX™ ontvangers hebben hartschade


  1-1-2023


  BREAKING: De Wereldgezondheidsorganisatie onderschrijft de lijst met potentiële ernstige bijwerkingen van mRNA-injectie: 100% van de DEATHVAX™ ontvangers hebben hartschade


  De door het mRNA-vaccin veroorzaakte schade valt nu niet meer te ontkennen. Met deze erkenning probeert de WHO beschuldigingen van schuld af te wenden en zich te distantiëren van wat in wezen een genocidecampagne was, vermomd als preventieve geneeskunde.

  Pfizer wist het. Bourla wist het. Fauci wist het. Birx wist het. De CIA wist het. Het DoD wist het. De WHO wist het. Het WEF wist het. De VN wist het. Iedereen die betrokken was bij PSYOP-19 wist het, lang voordat het virus opzettelijk werd “gelekt” om het biowapen met langzame dood te rechtvaardigen, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

  Het plan was altijd om de waarheid over dit bioterroristische eugenetica programma langzaam te onthullen. Birx was de eerste die op haar schouder werd getikt:

  En nu speelt de WHO haar rol:

  Over een totale ommezwaai gesproken.

  Allemaal met opzet, zodat de genetisch gemodificeerde mensen (GMH) die tot op heden hun hartschade en VAIDS hebben overleefd, langzaam beginnen te ontwaken over wat hen is aangedaan. Op een bepaald moment kunnen deze GMH’s zich tegen diezelfde regeringen en instellingen keren, en de activa van de Een Wereldregering, zoals het WEF, kunnen dan binnenvallen met hun Grote Reset “oplossing” voor de problemen die zij zelf hebben veroorzaakt.

  Tragisch genoeg zullen al deze negatieve gebeurtenissen in de loop der tijd een steeds grotere parabolische omvang aannemen.

  De VFR (“vaccin” fatality rate) was altijd veel erger dan de relatief inconsequente mediane IFR’s (infection fatality rates) van 0,0003% bij 0-19 jaar, 0,002% bij 20-29 jaar, 0,011% bij 30-39 jaar, 0,035% bij 40-49 jaar, 0,123% bij 50-59 jaar en 0,506% bij 60-69 jaar.

  Instanties als de WHO kunnen nu niet meer ontkennen dat zij met hun DEATHVAX™-campagnes ontvolking en ziekten hebben veroorzaakt. Verwacht de komende maanden dat het CDC, de FDA, BigPharma en de regeringen die deze eugenetica-injecties hebben opgelegd, de gruwelijke waarheid zullen toegeven.

  Geef er NIET aan toe.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  :

  0 reacties :

  Een reactie posten