Strijd voor Vrijheid nadert Climax – Pieter Stuurman en David Icke

Datum:
  • zondag 11 december 2022
  • in
  • Categorie: ,
  •  Wat is er aan de hand in de wereld, hoe kunnen we de censuur, de machtsconcentratie en controle verklaren?



    11-12-2022



    Strijd voor Vrijheid nadert Climax – Pieter Stuurman en David Icke


    Uiteraard komt het recente en uitgebreide inreisverbod voor David Icke – geen holocaustontkenner voor de duidelijkheid – aan bod, maar het gesprek tussen hem en Pieter Stuurman gaat veel verder dan dat. Wat is er aan de hand in de wereld, hoe kunnen we de censuur, de machtsconcentratie en controle verklaren?

    De negatieve aandacht voor Icke heeft velen eens doen opzoeken wie de Engelsman eigenlijk is, wat hij denkt en waar hij voor staat. Hij wordt vaak belachelijk gemaakt, maar wie goed luistert naar Icke zal veel van wat hij zegt kunnen beamen. De verhalen die over hem de ronde doen wijken sterk af van wat hij zelf zegt. Sterker nog, veel van wat hij jaren geleden al voorspelde, komt nu uit. Icke ziet het gevecht tussen controle en vrijheid, machtsmisbruikers en onderdrukten tot een climax komen. Hoe dat afloopt…

    Voor degenen die Icke al langer volgen, is het gesprek een prettige update. Voor de nieuwsgierigen biedt het een korte maar krachtige introductie tot het gedachtegoed van de onderzoeker en auteur. Een die smaakt naar meer.

    Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

    Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

    Registreren

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

    Nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

    0 reacties :

    Een reactie posten