Bill Gates werd betrapt toen hij toegaf dat de agenda voor klimaatverandering een zwendel is van het World Economic Forum in een onlangs opgedoken video waarin hij opschept dat zijn term “schone energie” met succes “de gedachten van mensen heeft verknipt”, bericht Baxter Dmitry.

Volgens Gates, die sprak tot een publiek van zijn achterban, zijn wind-, zonne- en batterijtechnologie en andere hernieuwbare energiebronnen wellicht in de mode en waardevolle inkomstenbronnen voor de toch al schatrijke elite, maar kunnen ze de klimaatverandering niet oplossen.

Zoals u in de videobeelden kunt zien, is het feit dat duurzame energie in feite niet in staat is om de klimaatverandering op te lossen, ondanks het feit dat het ons wordt verkocht als de remedie tegen de zogenaamde door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, hysterisch grappig voor Bill Gates. Kijk:

Waarom vindt Gates het zo grappig? Misschien omdat hij een fortuin verdient aan deze zogenaamde “schone energiebronnen” en munt slaat uit de goedgelovige massa met haar “verknipte geesten”.

Vernietigende woorden van de vader van de schone energie zelf.

Dus nu Gates officieel heeft toegegeven dat schone energie oplichterij is, hoe verdedigt de ongekozen wereldgezondheidstsaar dan zijn plannen om mensen te dwingen geen vlees meer te eten, maar zijn nepvlees?

Zoals Joe Rogan opmerkte, zou Bill Gates eigenlijk niemand de les moeten lezen over een gezond dieet.

Er zit natuurlijk een duidelijk financieel motief achter Gates’ plan om mensen zijn nepvoedsel te laten eten, net als bij zijn “investeringen” in Covid. Dit is de man die toegaf dat hij president Trump opdroeg de mogelijke bijwerkingen van de nieuwe Covid-vaccinaties niet te onderzoeken.


Vernietigende zaken, daar zult u het ongetwijfeld mee eens zijn. Maar Gates heeft een geschiedenis van het – op verdachte wijze – een stap voor te zijn op grote wereldrampen. En er munt uit te slaan als ze zich voordoen.

De afgelopen jaren heeft Gates grote stukken landbouwgrond in de VS en de rest van de wereld opgekocht. Vorig jaar werd Gates de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in de VS.

De medeoprichter van Microsoft wordt beschouwd als de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in het land met ongeveer 269.000 acres in tientallen staten, volgens de editie van vorig jaar van de Land Report 100, een jaarlijks overzicht van de grootste landeigenaren van het land.

Na de snelle aankoop door Gates van het grootste deel van de Amerikaanse landbouwgrond, begonnen de voedselproductiefaciliteiten verdacht genoeg tot de grond toe af te branden. Zou de man die de pandemie “voorspelde” en er handig munt uit kon slaan, ook de voedselcrisis hebben “voorspeld”?

Als u dit jaar hebt opgelet, weet u dat Nederland het experimentele gebied is van het World Economic Forum, waar een meedogenloos Great Reset-beleid is uitgerold door een volledig gekochte en betaalde regering die namens het WEF werkt.

Gezien de hoeveelheid pijn en leed die het “schone energie”-beleid van de Grote Reset de gewone mensen aandoet, kan het echt worden gerechtvaardigd door de elite die ons dit beleid oplegt?

Als u bedenkt dat Bill Gates vier jaar geleden met zijn vrienden lachte over hoe “schone energie” zelfs de zogenaamde klimaatcrisis niet zal oplossen, kan er maar één antwoord mogelijk zijn.


De Great Reset is oplichterij, hoe je het ook wendt of keert.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER