Nieuwe choquerende studie: Zo vernietigt de covid-vaccinatie het immuunsysteem

Datum:
 • zaterdag 31 december 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  .......deze vaccins meer schade dan nut hebben. 
  Nieuwe choquerende studie: Zo vernietigt de covid-vaccinatie het immuunsysteem


  (Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

  Een nieuw onderzoek naar de immuunreactie verduidelijkt dat eerdere waarnemingen over de verzwakking van het immuunsysteem door de experimentele covid-vaccinatiestoffen juist zijn. Want alles duidt op enorme negatieve effecten. Deze vaccins vernietigen de antivirale antilichamen!

  Het constante mantra van “de vaccins zijn goed, veilig en werken” krijgt steeds meer krassen. Nu ook door nog een studie, die zich op de effecten van deze experimentele vaccins op het menselijk immuunsysteem concentreert. Het in het vakblad “Science” gepubliceerde document bevestigt de vrees van veel artsen en wetenschappers dat deze vaccins meer schade dan nut hebben. Ook bevestigt deze studie eerdere studies over de negatieve gevolgen van de gen-spuiten op het menselijk immuunsysteem.

  Zo laten de data van deze studie zien dat deze vaccins duidelijk zorgt voor de productie van een bepaald type van immuunglobiline-antilichamen – en wel het subtype IgG4. Dit subtype maakt normaal gesproken minder dan 5% van de IgG-antilichamen in het lichaam uit. Dit percentage verviervoudigde echter na de derde vaccinatiedosis al naar 20%. Bij een hernieuwde infectie explodeerde het aandeel van dit subtype zelfs naar de helft van alle antilichamen. Dat betekent een vertienvoudiging.

  Wat op de eerste blik klinkt als een goed bericht, is op de tweede blik iets anders. Want IgG4 is er niet alleen ter bestrijding van virussen en bacteriën. Veelmeer speelt dit subtype een grote rol met betrekking tot allergenen. Deze antilichamen helpen er bijvoorbeeld bij om allergieën te vermijden. In principe zorgen ze voor een grotere tolerantie. In het geval van de IgG4-explosie na de omstreden covid-vaccinaties zou dit theoretisch betekenen dat het menselijke immuunsysteem daardoor het corona-virus niet meer als bedreiging beschouwt (dus een tolerantie ontwikkelt), wat de waarschijnlijkheid van infecties (een geringe viruslast volstaat al) en ook ziekten als gevolg daarvan vergroot.

  Maar dat is niet de enige ontdekking van deze studie. Zo neemt het niveau van het subtype IgG3, dat de belangrijkste rol bij de bestrijding van virale infecties speelt, door deze vaccinaties duidelijk af. Na de derde injectie wordt het desbetreffend bijzonder erg: 180 dagen (dus een half jaar) na de derde injectie verdwijnen de IgG3-antilichamen volledig. Dat betekent echter ook: het menselijke immuunsysteem verliest over het algemeen belangrijke afweerfuncties met betrekking tot virale en bacteriële infecties. Iets, waarop bijvoorbeeld Florian Schilling maanden geleden al wees. En het is (nog) niet duidelijk hoe lang het duurt tot het menselijke immuunsysteem zich daarvan weer herstelt.

  In ieder geval blijkt uit de actuele studieresultaten dat daarover per se omvangrijkere studies moeten komen. Want zo´n verzwakking van het menselijke immuunsysteem tegen virale en bacteriële infecties vormen een groot gevaar voor de bevolking. De mensen worden steeds vatbaarder voor infecties, die anders eigenlijk volledig onschuldig zijn. De actuele golven bij de RSV-ziekten en de verhoogde oversterfte laten zien hoe slecht het inmiddels met de immuunsystemen van de mensen gesteld is.

  Bron:
  report24.news
  Door: Heinz Steiner

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Zo langzamerhand is wel duidelijk waarom Rutte/Kaag en de rest van de regering zo'n haast maken met de invoering van de dictatuur iov. het WEF.
  Doen ze het niet in dit tempo dan zal steeds duidelijker worden dat de Corona prikken nooit bedoeld waren om mensen te beschermen, maar om ze te doden. Natuurlijk past in dit beleid ook het niet vrijgeven van de Corona Vaccinaties, dit kunnen ze rekken totdat het Volk helemaal niets meer te vertellen heeft en zodoende worden de verantwoordelijken nooit gestraft.

  Een reactie posten