Is Beckerman de enige politicus in Den Haag die echt begrijpt wat er mis ging in Groningen?

Datum:
 • woensdag 7 december 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Rare opmerkingen van de VVD over de 'tirade' van Beckerman.  7-12-2022
   Rare opmerkingen van de VVD over de 'tirade' van Beckerman. Kennelijk heeft de VVD niet meegekeken tijdens de verhoren van de Parlementaire Enquête over Groningen?

  Uit het debat over Groningen van 6 december 2022. Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren Over Stichting blckbx Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan. Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou. Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen. Steun je ons? Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren ---- Wil je op de hoogte blijven? Twitter - https://twitter.com/blckbxnews Telegram - https://t.me/blckbxtv Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck...


  blckbx  1 reacties :

  Anoniem zei

  Als de helft van de Nederlanders, die min of meer noodgedwongen hun verwarming laag of uit zetten uit noodzaak, nou eens zo verstandig zijn om op Wilders of Baudet te stemmen in maart zou het er al een stuk vriendelijker in Nederland uit zien.

  Een reactie posten