HONGERSNOOD IN NEDERLAND…

Datum:
 • zaterdag 24 december 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Al jaren is de voedselbank in Amsterdam de plek waar mensen zich kunnen aanmelden voor een voedselpakket. 


  HONGERSNOOD IN NEDERLAND…


  Een lange rij bij de voedselbank – 2022.

  (Door: “Driek”)

  Al jaren is de voedselbank in Amsterdam de plek waar mensen zich kunnen aanmelden voor een voedselpakket. Toen de corona-crisis uitbrak, steeg het aantal hongerige burgers schrikbarend. Volgens Forum voor Democratie (FvD) is het een schande dat dit soort praktijken plaatsvindt in Nederland. 

  Forum voor Democratie reageert dan ook geschokt op de foto waarop een honderden meters lange rij staat voor een voedselpakket. Maar misschien herinnert de burger zich nog de mooi ingerichte cruiseschepen, de overvloed aan etenswaren die er uitgestald lagen in mooi opgemaakte vitrines? Menig burger is al blij met een warme maaltijd.

  In de rij voor voedsel – 1944.

  Hoe heeft het toch zo ver kunnen komen? Een bevolking die honger lijdt en gedwongen wordt de tocht naar de voedselbank te maken? Welnu, lezer, er is sprake van een intens corrupte regering die de Nederlandse burger tot op het bot wil uitkleden. Door de gecreëerde Covid-crisis, waardoor de goedgelovige burger zich moest laten injecteren, de verhoging van de energierekening en de dagelijkse boodschappen, de voortdurende tekorten aan medicijnen en de verhogingen van de maandelijkse zorgpremie, wordt er een crisis gecreëerd die ons allen drijft naar de armoe van de jaren veertig.

  Nederlandse burgers zitten te koukleumen in hun woning. Door de geselende slagen van het kabinet-Rutte, dat nietsontziend te werk gaat, leven wij zo langzamerhand onder een alles vernietigende crisis die de aanhangers van het misdadige WEF schitterend in de kaart speelt.

  De gouden tijd van geluk stralende lieden met een koophuis is voorbij. De huizenprijs brengt straks niet langer een lach op het gelaat der huizenbezitters, de huizenprijs gaat straks, als er maar genoeg mensen op zwart zaad zitten, pijlsnel omlaag.

  Doch de onschuldige burger betaalt de rekening van lieden – waaronder ons koningshuis – die zich in hun privévliegtuig verplaatsen naar de jaarlijkse bijeenkomst in het luxe Davos. Dat de oorzaak van al dat bedrog niet aan het licht komt, is mij een volslagen raadsel. Die Nederlanders pikken ook werkelijk alles. Maar gelukkig is er geld voor vuurwerk.

  Ik wens U allen nog een gezegende dag.

  Door:
  “Driek”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten