Dr. Ryan Cole sloot zich aan bij Dr. Drew om de werking te bespreken van spike-eiwitten die in het lichaam van mensen worden aangemaakt nadat ze zijn ingeënt. Hij legde uit hoe de giftige lipide nanodeeltjes en het mRNA van Covid-injecties, die het lichaam aanzetten tot het maken van spike-eiwitten, zich door het lichaam verspreiden, evenals de mechanismen die ontstekingen, microbloedklonters en de vezelige bloedklonters na de vaccinatie veroorzaken. Hij lichtte ook de mechanismen toe waardoor Covid-injecties kanker en onvruchtbaarheid veroorzaken, schrijft Rhoda Wilson.

Dr. Ryan Cole is een patholoog uit Idaho die niet bang is voor controverse. Zijn beweringen over gruwelijke bijwerkingen van mRNA-vaccins en zijn aanbevelingen voor alternatieve behandelingen van Covid hebben geleid tot onderzoeken door medische commissies in meerdere staten, waardoor de arts zijn licentie moest verdedigen. Als eigenaar van Cole Diagnostics, een van de grootste onafhankelijke diagnoselaboratoria in Idaho, zegt Dr. Cole dat hij sinds 2021 schokkend grote bloedklonters heeft zien verschijnen – en gefotografeerd.

Voor patiënten die menen dat zij door de injecties gewond zijn geraakt, heeft dr. Cole een simpele aanbeveling: “Klaag uw arts aan.”

Dr. Cole’s zorg is dat we nog steeds een grote publieke push zien voor een injectie die nog steeds experimenteel is en bijwerkingen heeft. “We pushen iets dat meer kwaad dan goed kan doen,” zei hij.

Regelgevende instanties en Big Pharma

Alle wetenschappers zijn het met elkaar eens – als je degenen censureert die dat niet zijn. Er zijn financiële belangen, er is een verstandhouding tussen regelgevende instanties en grote farmaceutische bedrijven.

Het was fascinerend dat de CEO van Pfizer, Albert Bourla, in het interview met de Washington Post tegen zijn wetenschappers zei: Waarom doen we met mRNA? We zijn hier pas tweeënhalf jaar mee bezig. “Hij had dus vragen en zijn wetenschappers zeiden gewoon: ‘Nou, het is omdat we dit doen en dat is ons plan’,” merkte Dr. Cole op.

“Het was ook interessant dat Moderna voorafgaand aan dit [Covid-vaccin] nog geen succesvol mRNA-product op de menselijke markt had gebracht. Hun dierstudies met verschillende toxiciteiten en verschillende auto-immuuneffecten enz. met mRNA-technologieën werkten ook niet.”

Het roept veel vragen op, niet in de laatste plaats: Waarom hebben we deze producten behandeld alsof het “vaccins” waren, terwijl het inderdaad gaat om een injectie van een gensequentie?

Dr. Cole ziet enkele bijwerkingen die zeer verontrustend zijn. “Niet alleen nu, maar ook de immuunmodulatie die we in de toekomst zien, baart me zorgen,” zei hij.

“Ik wijs op de schade van het spike-eiwit, de schade van deze op genen gebaseerde injecties. Het lipide nanodeeltje op zich is giftig. En dit is waarschijnlijk mijn grootste zorg … de menselijke lichaamscellen zijn niet gemaakt om vreemde eiwitten te maken … De menselijke cel is gemaakt om menselijke eiwitten te maken. Een menselijke cel een eiwit laten maken van een infectieuze stof – en vooral een eiwit maken waarvan de cytotoxiciteit, cellulaire toxiciteit, toxiciteit voor het menselijk lichaam bekend is – dat is een grote wetenschappelijke zorg.”

Het lipidenanodeeltje, dat het geselecteerde genetisch materiaal omhult, gaat overal in het lichaam heen. Het werd oorspronkelijk ontworpen om chemotherapeutische middelen over de bloed-hersenbarrière te vervoeren en om genen voor zeldzame genetische aandoeningen te vervoeren. “Het lipidenanodeeltje dat overal heen gaat, is dus een gevaarlijke constructie in die zin dat je niet kunt controleren waar het heen gaat”, legt Dr. Cole uit. “Het lipide nanodeeltje komt overal, het kan overal in het menselijk lichaam terechtkomen, in elk orgaan, bot, beenmerg, milt, hersenen, hart enz.”

Spike-eiwit onder de microscoop

Door weefselmonsters te plaatsen die zijn gekleurd om specifiek bepaalde eiwitten te identificeren, is het mogelijk om door Covid-“vaccins” geïnduceerde spike-eiwitten te zien. En afhankelijk van welke kleuring wordt gebruikt, is het mogelijk om in lichaamsweefselmonsters te bepalen of het spike-eiwit afkomstig is van het virus of werd geïnduceerd door Covid-injecties.

Voordat we de beelden bekijken die Dr. Cole heeft gedeeld, is het misschien goed om ons vertrouwd te maken met de structuur van een coronavirus om ons te helpen de terminologie te begrijpen.

Structuur en genoom van coronavirussen, COVID-19: Coronavirusreplicatie, pathogenese en therapeutische strategieën, Cleveland Clinic Journal of Medicine.

Het nucleocapsid (“N-eiwit”) bestaat uit een eiwitomhulsel en bevat het virale RNA, het is het meest voorkomende eiwit in het coronavirus.

Hieronder ziet u een afbeelding van spike-eiwit in de hartspier (linker afbeelding) die Dr. Cole deelde. De bruine kleur is spike-eiwit dat is gekleurd met een specifieke kleuring om spike-eiwit op te sporen. De rechter afbeelding toont het N-eiwit van het virus, blauw gekleurd met een andere kleurstof om het N-eiwit op te sporen. Als het spike-eiwit van het virus is, verschijnen beide vlekken, dat wil zeggen dat het beeld zowel bruine als blauwe stippen vertoont. Als het spike-eiwit in de linker afbeelding dus van het virus zou zijn, zou de blauwe vlek ook in de afbeelding verschijnen – maar dat is niet het geval. Het beeld links is dus spike-eiwit dat is opgewekt door het “vaccin”.

Dr. Drew: “Foot-Long Blood Clots” From mRNA, Says Pathologist Dr. Ryan Cole w/ Dr Kelly Victory (tijdstempel 24:47)

Verdere bronnen:  A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19, Michael Mörz Vaccines, 1 oktober 2022

Spike-eiwit veroorzaakt kanker

Na de massale verspreiding van de Covid-injectie onder de bevolking is er een aanzienlijke toename geweest van nieuw ontstane kankers, vooral bij jongeren, en een heropleving van kankers die geacht werden in remissie te zijn.

Het spike-eiwit bindt zich aan een gen in ons lichaam dat bekend staat als de bewaker van het genoom: het P53 tumor-onderdrukking-gen, legt dr. Cole uit. “Het bindt zich ook aan een borstkankergen en een eierstokkankergen.” De binding van het spike-eiwit aan deze receptoren zorgt ervoor dat tumoren ongehinderd kunnen groeien.

“Dit zou voor andere pathologen en universiteiten de deur moeten openen om te zeggen: ‘We moeten misschien teruggaan en kijken naar een aantal van deze ongebruikelijke, zich snel verspreidende kankers bij jonge patiënten die we normaal niet zien’,” aldus Dr. Cole.

“Er zijn minstens een dozijn mechanismen die de spike kan induceren in die kankerbanen … Eén manier is dat microstolling kan leiden tot het ‘verstikken’ van weefsels omdat kankers houden van een zuurstofarme omgeving.”

Verdere bronnen: UK oncologist warns of cancers rapidly developing post-Covid vaccination – “I am experienced enough to know that these are not coincidental”

Spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels

Wij hebben het interview van Dr. Cole hieronder opgenomen om te beginnen bij tijdstip 40:40 waar Dr. Cole specifiek spreekt over “de stolsels”. Als u het volledige interview wilt horen, inclusief het hierboven beschrevene, start dan de video vanaf het begin.

Als bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u hem HIER op Rumble bekijken of HIER op de website van Dr. Drew.

Het spike-eiwit op zichzelf is giftig. Het is het spike-eiwit dat stolsels veroorzaakte bij degenen die Covid opliepen. Het Covid-“vaccin” zet de cellen van de ontvangers aan tot het aanmaken van de giftige spike-eiwitten waarvan bekend is dat ze bloedstolsels veroorzaken, en er is geen “uitknop”. Met het virus zal het lichaam het elimineren, maar met het mRNA-“vaccin” heeft het lichaam de genetische instructie gekregen om deze giftige spike-eiwitten in elk orgaan van het lichaam aan te maken – in dit stadium is niet bekend voor hoe lang, maar mogelijk voor altijd. In wezen is een gevaccineerde persoon een spike-eiwitfabriek geworden die spike-eiwitten produceert in verschillende delen van het lichaam.

Dr. Cole verduidelijkte dat de virale vector-“vaccins”, zoals die van Johnson & Johnson en AstraZeneca, adenovirale vectorinjecties zijn die complementair DNA (“cDNA”) bevatten en geen mRNA. Daardoor produceren ontvangers van die “vaccins” een grotere hoeveelheid spike-eiwit, maar gedurende een bepaalde tijd, aldus Dr. Cole. “We weten uit de jaren 1980/90 dat gen-gebaseerde studies met adenovirale vector [vaccins] veel stolling veroorzaakten … maar je krijgt niet de replicatie voor dezelfde periode als met het mRNA-vaccin.”

Het spike-eiwit hecht zich aan de ACE2-receptoren. ACE2-receptoren zijn overvloedig aanwezig in het endotheel van bloedvaten. Er is ook de CD147-receptor, die op het oppervlak van rode en witte bloedcellen en endotheelplaatjes zit. Het spike-eiwit bindt zich bij voorkeur aan de CD147-receptor, aldus dr. Cole. Het lipide nanodeeltje, en het spike-eiwit, volgen de kleine haarvaten en lekken naar het weefsel waar het haarvat door omgeven is.

Sommige serums verdringen het spike-eiwit van deze receptoren, zei Dr. Cole, zoals de “one that shall not be named”.

De bovenste foto in onderstaande afbeelding toont het autopsieweefsel van de aorta, het grootste bloedvat in het lichaam dat uit het hart komt. Daaronder, met allemaal puntjes, staat hoe een ontsteking er onder de microscoop uitziet. Rechts ziet u een afbeelding van het spike-eiwit “waardoor de lymfocyten [witte bloedcellen] letterlijk een gat in de aorta kauwen”, aldus Dr. Cole. Wanneer de aorta scheurt, veroorzaakt dit binnen enkele minuten de dood – plotselinge dood.

Dr. Drew: “tumour suppressor gene” van mRNA, zegt patholoog dr. Ryan Cole met dr. Kelly Victory (tijdstip 32:40)

Als voorbeeld van hoe woekerend het spike-eiwit kan worden zodra het in een weefsel terechtkomt, toonde Dr. Cole een afbeelding van een monster uit de milt. De grote cirkel in de afbeelding hieronder is een slagader. Alle bruine stippen zijn spike-eiwitten.

Dr. Drew: “Foot-Long Blood Clots” From mRNA, zegt Pathologist Dr. Ryan Cole w/ Dr Kelly Victory (tijdstipl 33:34)

De stolsels in de afbeelding hieronder zijn afkomstig van levende patiënten. Deze dikke vezelige stolsels in wording worden dus zowel bij levende patiënten als bij balsemers aangetroffen. De afbeelding in het midden is een bloedmonster van een patiënt in Duitsland die drie doses Covid-“vaccin” had gekregen. Nadat het monster was genomen, begon het fibrillen te vormen. De onderzoekers “lieten het draaien” en de klont in de afbeelding rechts kwam tevoorschijn. De klomp bestaat uit dezelfde bestanddelen als de vezelige stolsels.

Dr. Drew: “Foot-Long Blood Clots” From mRNA, zegt Pathologist Dr. Ryan Cole w/ Dr Kelly Victory (tijdstip 40:58)

De fibreuze stolsels zijn opgebouwd uit vezels, reticuline, aminozuren, gemengde suikers en glycoproteïne, aldus Dr. Cole. Het bevat wel andere elementen die gewoonlijk in bloedstolsels of typisch in bloed voorkomen, maar dit zijn de elementen of componenten die de vezelstolsels ongewoon maken.

“Er zijn verschillende soorten amyloïd, maar het probleem is dat het lichaam amyloïd niet gemakkelijk afbreekt. Ons lichaam kan fibrine en stolsels afbreken … maar dit soort eiwitachtig materiaal wordt niet gemakkelijk door het lichaam afgebroken.

Ik wil niet iedereen bang maken en zeggen: ‘Goh, iedereen die de prik krijgt, krijgt dit’. Nee. Het goede nieuws is dat de meeste mensen in orde zijn.

[In de fibreuze stolsels] zitten ongebruikelijke hoeveelheden verzamelde eiwitten. Er zijn ongebruikelijke combinaties van eiwitten die het voor het lichaam heel moeilijk maken om ze op te lossen.”

En er is spike-eiwit, heel veel. Er bindt zoveel spike-eiwit aan de ACE2- en CD147-receptoren dat het ontstekings-, cytokine- en stollingsreacties uitlokt. “Microstolling … is het belangrijkste wat we moeten aanpakken in de geneeskunde,” zei Dr. Cole.

Dr. Drew: “Foot-Long Blood Clots” From mRNA, zegt Pathologist Dr. Ryan Cole w/ Dr Kelly Victory (tijdstip 40:58)

Uit sommige autopsies blijkt dat het amyloïde dat in de stolsels wordt aangetroffen ook wordt afgezet tussen weefsels en organen, aldus Dr. Cole.

Verdere bronnen: Research by Professor Etheresia Pretorius

Persistentie van het spike-eiwit

Regelgevende instanties maakten bekend dat het mRNA in Covid-injecties zou worden afgebroken en dat de injecties dus “veilig” zijn.

“Ons lichaam breekt normaal gesproken RNA af in een paar uur, of een dag of twee, afhankelijk van welk eiwit ons lichaam probeert te maken voor onze normale lichaamsfunctie,” zei Dr. Cole. “Wanneer je echter een synthetische molecule in deze kleine parels stopt, deze nucleotiden, breekt het niet af.”

Dit wordt bewezen in de studie: Immune imprinting, breadth of variant recognition, and germinal centre response in human SARS-CoV-2 infection and vaccination, Cell, 24 januari 2022. Uit de studie bleek dat op 8 weken na vaccinatie het mRNA nog steeds aanwezig was en dat 8 weken later nog steeds gevaccineerd spike-eiwit werd geproduceerd in de lymfeklieren. Hoewel de hoeveelheid geproduceerd spike-eiwit na verloop van tijd afnam. “Wat een goed teken is,” zei Dr. Cole. Het is belangrijk op te merken dat dit onderzoek na 60 dagen stopte, zodat het kon worden gepubliceerd. “Wat gebeurde er na 90 dagen en 120 dagen?” vroeg Dr. Cole.

“Sommige van de autopsiereeksen die ik met mijn collega’s in Duitsland heb bekeken, laten zien dat spike-eiwit in grote hoeveelheden wordt afgezet 120 plus dagen na de laatste injectie van de patiënt [en] vóór hun overlijden.

In de wetenschap – dat voorzorgsprincipe, wat is het risico/baten – doen we iets, kennen we de langetermijnresultaten? We moeten deze dingen in de wetenschap bestuderen.”

Robuust, krachtig debat is de hoeksteen van wetenschap en geneeskunde, maar censuur en spot met degenen die proberen goede wetenschap en praktijken te volgen, hebben artsen en wetenschappers ervan weerhouden het grote publiek te informeren over de risico’s van de Covid-injectie en hun andere zorgen. En zoals dr. Cole aan het begin van zijn interview zei: “Alle wetenschappers zijn het erover eens – als je degenen die dat niet zijn censureert.”

Afname van geboortecijfers en toename van vruchtbaarheidsproblemen

Biodistributiestudies uit Japan die werden verkregen onder de Freedom of Information Act toonden aan dat het lipide nanodeeltje overal in het lichaam terechtkomt. Het richt zich op vetweefsel. “De eierstok heeft veel lipiden in de cellen. In deze studies concentreerde het lipide nanodeeltje zich in hogere mate in de eierstok dan in andere delen van het lichaam,” zei Dr. Cole.

“De accumulatie bij de vrouw was in veel organen veel hoger dan bij de man. Wij weten dat de post-vaccinatiestudie met spike-eiwitten bij mannelijk sperma een afname van het aantal en de beweeglijkheid van het sperma gedurende zes maanden liet zien.

In het vrouwelijk lichaam zitten de eileiders, de eierstokken en de eicellen zelf vol met ACE2-receptoren. Dat spike-eiwit [dat uw lichaam aanmaakt na het vaccin] zal zich richten op die ACE2-receptor … en waar die spike ook terechtkomt, het is een ontsteking veroorzakend eiwit, en kan dus ten eerste ontsteking in de eierstok veroorzaken, eitjes doden en ten tweede, het vermogen van die eicel om robuust te zijn in termen van implantatie, in termen van het bereiken van volledige ovulatie en of vrijlating, belemmeren.”

Hier is nog iets droevigs. Dr. Cole heeft placenta’s ontvangen van verloskundige collega’s in de VS. “Deze placenta’s hebben de verkeerde grootte voor de zwangerschapsduur. Deze placenta’s zijn verkalkt. In deze placenta’s zit spike-eiwit. In deze placenta’s zitten antilichamen. Deze placenta’s hebben een overmatige ontsteking,” zei hij.

Verdere bronnen:

Hadden de regelgevende instanties het publiek kunnen waarschuwen?

Gedurende minstens twee tot vier maanden na de vaccinatie bevindt het mRNA zich in het lichaam van de gevaccineerden. Gedurende minstens twee tot vier maanden wordt in het lichaam van de gevaccineerden spike-eiwit aangemaakt. Spikeiwitten veroorzaken ontstekingen in de bloedvaten en de lipide nanodeeltjes zijn giftig. Wisten de regelgevende instanties deze dingen voordat ze begonnen met massale Covid-injectiecampagnes?

“Als je de geschiedenis van lipide nanodeeltjes optelt en kijkt naar de toxiciteit daarvan – dat wisten ze. Als je kijkt naar het falen van mRNA-producten voorafgaand aan deze – ze wisten het. Er is een lange geschiedenis en door gewoon de stukjes wetenschap bij elkaar te leggen,” zei Dr. Cole, “kan ik alle gepubliceerde literatuur nemen en zeggen: ‘Hier is hoe we wisten dat het een slecht idee was … Dit is hoe wetenschap wordt bedreven – je doet waarnemingen, je stelt natuurlijk ook hypotheses op om dingen te testen, probeert het, slaagt of faalt, gaat terug naar de proefbank en probeert het opnieuw.”

In dit interview behandelde Dr. Cole aspecten van bloedstolling, maar er zijn vele mechanismen van schade van het spike-eiwit, zei hij.

“Maar deze dingen waren bekend lang voordat deze producten werden samengesteld en nu zien we, helaas … wat we nu wetenschappelijk in het laboratorium zien, is dat de risico-batenverhouding allemaal aan de risicokant is.

Als je één injectie hebt gehad, ik heb geen kritiek op je, neem er dan geen meer. Als je er twee hebt gekregen, neem dan geen derde. Als je er drie hebt, neem dan geen vierde.”

Niet alleen hebben regeringen, regelgevende instanties en gezondheidswerkers geen geïnformeerde toestemming gegeven, wij kregen ook onwaarheden te horen. Ons werd verteld dat de injecties in de deltaspier zouden blijven, terwijl ze wisten dat dat niet het geval was. Ons werd verteld dat het zeer snel, binnen enkele dagen, uit ons lichaam zou verdwijnen, maar men heeft altijd geweten dat dit niet waar was. Ons werd verteld dat het vreemde genetische materiaal niet in ons DNA kon worden opgenomen, maar er zijn enkele overtuigende in vitro studies die aantonen dat het in cellen wordt omgezet.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER