#1099: Partijverbod, Circus Zelensky en Oversterfte | Nieuws van de week

Datum:
 • dinsdag 27 december 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • In deze aflevering van Nieuws van de Week gaan Ad, Marlies en Jelle opnieuw in gesprek over de meest opzienbarende ontwikkelingen van afgelopen week.
  25-12-2022

  In deze aflevering van Nieuws van de Week gaan Ad, Marlies en Jelle opnieuw in gesprek over de meest opzienbarende ontwikkelingen van afgelopen week.

  Doe mee met onze decemberactie. Steun DNW hier: https://www.gofundme.com/f/decemberac... Je kunt ook direct een bedrag overmaken op het volgende rekeningnummer: NL61 RABO 0357 5828 61 t.n.v. Stichting De Nieuwe Wereld Bij voorbaat dank! De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering. Het is een initiatief van filosoof Ad Verbrugge in samenwerking met anchors Jelle van Baardewijk, Marlies Dekkers en Thomas Bollen. De Nieuwe Wereld TV wordt gemaakt in samenwerking met Centrum Ethos aan de VU en Filosofische School Nederland. Wil je ons steunen? Dat kan hier: https://www.whydonate.nl/donate/denie...


  De Nieuwe Wereld

  0 reacties :

  Een reactie posten