Zweden stopt met de klimaatveranderingszwendel van Agenda 2030

Datum:
 • woensdag 2 november 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Op 17 oktober 2022 werd Ulf Kristersson verkozen tot premier van Zweden.


  30-10-2022


  De volgende dag maakte premier Kristersson duidelijk dat er geen minister van klimaat en milieu zou komen – hij ontbond het ministerie van Milieu. Milieuzaken werden overgeheveld naar het ministerie van Ondernemingen en Innovatie.

  De nieuwe premier Ulf Kristersson trekt zich niets aan van de groene agenda, meldt Martin Armstrong. Hij schrapte prompt het hele ministerie van Klimaat en Milieu, waarmee Zweden voor het eerst in 35 jaar geen specifiek klimaatministerie heeft. De mensen huilen dat de wereld zal vergaan zonder de financiering van bureaucraten die doen alsof ze de weerscyclus kunnen veranderen met voldoende geld.

  De plannen van Klaus Schwab voor Agenda 2030 komen in gevaar. “Milieukwesties zullen worden benadeeld terwijl we in Zweden een enorme uitdaging hebben op het gebied van biodiversiteit en bosbouw”, verklaarde professor Karin Bäckstrand van de Universiteit van Stockholm. “We zullen de doelstellingen van Agenda 2030 inzake biodiversiteit niet halen.”

  Democratisch leider Ebba Busch wordt de nieuwe minister van Energie, en de 26-jarige liberaal Romina Pourmokhtari wordt minister van Milieu, De nationalistische Zweedse Democraten zijn geen voorstander van het doel om een netto nul uitstoot te bereiken.

  In plaats daarvan geeft de nieuwe regering prioriteit aan kernenergie-initiatieven die het steeds moeilijker maken om bestaande centrales te sluiten, terwijl ze 36 miljard euro gebruikt om nieuwe kerncentrales te bouwen. De nieuwe regering overweegt ook de heropening van twee kerncentrales die de afgelopen jaren zijn stilgelegd. Weer een voorbeeld van hoe Agenda 2030 en Schwab’s plan om de wereld te veranderen zullen mislukken.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten