Rechtbank: ‘Criminele elite’ bestaande uit Bill Gates, Rockefeller & Soros verantwoordelijk voor corona

Datum:
 • woensdag 2 november 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • vaccinatiecampagne


  Robin de Boer 28-10-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:41

  Een rechtbank in Peru kwam tot de slotsom dat ‘criminele elites’ achter de corona-uitbraak zitten. Daarbij gaat het volgens de rechtbank onder meer om miljardairs George Soros en Bill Gates, en de familie Rockefeller.

  De rechters van het hof van beroep te Chincha en Pisco zeiden dat de pandemie voor de meesten ‘onvoorspelbaar’ is, behalve voor de mensen die er achter zitten en ‘die in het diepste geheim achter de schermen alles aansturen’.

  Erg plausibel

  Veronica Ressia van de Argentijnse tv-zender Canal 26 deed verslag over de opmerkelijke uitspraak. Dit wordt afgedaan als een ‘complottheorie’, maar als je verder zoekt dan de resultaten die bovenaan staan in Google, kom je er al snel achter dat het erg plausibel is, aldus Ressia.

  Uit vrijgegeven Wob-documenten is gebleken dat Google voorafgaand aan de vaccinatiecampagne contact opnam met het ministerie van VWS over welke overheidssites bovenaan in de zoekresultaten moesten komen. Ook werden de vaccinatielocaties in Google Maps opgenomen.

  Zeer verdacht

  Ressia wees er daarnaast op dat in 2019, enkele maanden voor de ‘pandemie’, een virusuitbraak werd gesimuleerd in New York. Bij deze simulatie, Event 201 genoemd, waren onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation en het World Economic Forum betrokken, zei Ressia. “Dit is allemaal zeer verdacht.”


  0 reacties :

  Een reactie posten