Overheid heeft lak aan dokterseed – Shohreh Feshtali, Alexander van Walraven en Arjen Ypma

Datum:
  • zondag 13 november 2022
  • in
  • Categorie:
  •  ...gaat het echt om de volksgezondheid of spelen er andere belangen zodra het om COVID-19 gaat?





    Overheid heeft lak aan dokterseed – Shohreh Feshtali, Alexander van Walraven en Arjen Ypma

    Artsen die het geneesmiddel ivermectine ‘off-label’ voorschrijven aan coronapatiënten worden daarvoor bestraft en zullen steeds hogere boetes krijgen, oordeelde de rechter onlangs. Nu boetes kunnen oplopen tot wel 150.000 euro staat de geneeskundige voor een keuze tussen financiële rampspoed enerzijds en de gezondheid van zijn patiënten anderzijds.

    Bedrijfsarts Alex van Walraven en apotheker Arjen Ypma, respectievelijk vice voorzitter en penningmeester van het Nederlands Teleartsen Genootschap (NTG) gaan met Shohreh Feshtali in gesprek over de zaak en de consequenties ervan.

    NTG staat voor onafhankelijk medisch advies (second opinion) in het belang van de cliënt. Want een vraag blijft overeind staan: gaat het echt om de volksgezondheid of spelen er andere belangen zodra het om COVID-19 gaat?

    Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

    Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

    Registreren

    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

    Nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!


    Café Weltschmerz 



    0 reacties :

    Een reactie posten